BŪTIS: PAMĄSTYMAI # ANDRIAUS ŠIMKAUS P.<83/139> DIRST: TRYS ŽINUTĖS # 2021 – 06 – 17

BŪTIS: PAMĄSTYMAI

ANDRIAUS ŠIMKAUS

83/139

DIRST: TRYS ŽINUTĖS

ANDRIUS ŠIMKUS, www.dirst.lt 

2021 – 06 – 17

„Žmogų lengva suklaidinti faktais, bet kai jis supranta tendencijas, jo nebegalima apgauti.“

 Allenas Dullesas

Sveiki.

 Štai keletas žinučių internete, kurios viena kitą papildo…

Pirmoji:

,,Dar 1979 m. plačiajai visuomenei mažai žinomas Jacques’as Attali (Žakas Attali) kalbėdamas per Prancūzijos televiziją išdėstė savo „sveikatos diktatūros“ koncepciją: „Mes sukursime absoliučią diktatūros formą, kurioje visi savanoriškai („laisvai“) laikysis nustatytų normų. Būtina, kad kiekvienas savanoriškai („laisva valia“) sutiktų su vergo statusu… Ši nauja totalitarinės visuomenės forma kuriama pasitelkiant mediciną (paryškinta), priimtas gėrio ir blogio sampratas, požiūrį į mirtį“.

ŠALTINIS

Išversta su www.DeepL.com/Translator

iškarpa iš “Telegram

##

Antroji:

2009 m. birželio 4 d. Zbigniewas Brzezinskis, tuomet prezidento Baracko Obamos patarėjas, kuris yra JAV Kongreso Užsienio reikalų komiteto pirmininkas, teigė, kad

„ši krizė nesibaigs nei rugpjūtį, nei rugsėjį, nei spalį, nei lapkritį, nei 2010, nei 2012, nei 2015 metais… ŠI KRIZĖ NIEKADA NEPASIBAIGS, kol NEPASIEKĖME SAVO TIKSLŲ. Mūsų tikslai jums gerai žinomi. TAI VIENINGA PASAULINĖ VYRIAUSYBĖ -ŠTAI KO MUMS REIKIA. Ji bus suformuota, nesvarbu, ar jums tai patinka, ar ne. Jūs paprašysite mūsų, nes bus tik blogiau ir blogiau, blogiau ir blogiau, blogiau ir blogiau. Netrukus suprasite, kad vadinamoji krizė dar net neprasidėjo. Mano brangieji, tai ne KRIZĖ, o VALDOMAS CHAOSAS. Ir nedaugelis iš jūsų pamatys, kuo tai baigsis… Visuomenė vis dar per toli nuo to, kad priimtų ne tik vienos pasaulinės vyriausybės idėją, bet ir nuo to, kad naujojoje pasaulio tvarkoje įžvelgtų vienintelį išsigelbėjimą. Todėl pirmiausia turime sukurti visuomenei tam būtinas sąlygas. Tam prireiks kur kas daugiau nei ekonominio paralyžiaus – prireiks karų, bado ir epidemijų visame pasaulyje“ (Zbigniewas Brzezinskis, 2009 m. birželio 4 d.).

ŠALTINIS

Išversta su www.DeepL.com/Translator

iškarpa iš “Telegram”

##

Ir trečioji:

Kada baigsis pandemija???

2020 m. liepos 09 d.

,,Daugelis žmonių klausia, kada pagaliau galėsime grįžti į įprastą gyvenimą. Trumpai tariant: niekada!… Formuojasi „naujoji normalybė“, iš esmės besiskirianti nuo tos, kurią po truputį paliksime…“

Citata iš Klauso Švabo, pasaulinio Davoso ekonomikos forumo vadovo knygos ,,COVID-19: DIDYSIS NUNULINIMAS“ (,,COVID-19: THE GREAT RESET“)

KNYGOS NUORODA

Iškarpa iš “Telegram”.

##

P.S. Išvadas pasidarykite patys…

Geros sveikatos visiems,

Andrius 

Related posts