Kokia Lietuvos ateitis? 

Docentas Edvardas Satkevičius (Kaunas)

Kokia Lietuvos ateitis? 

Manau, jog Lietuvos valdžia vykdo galutinį lietuvių tautos genocidą ir griauna respublikos valstybingumo pamatus. Ji neskelbia tikros padėties Lietuvoje, slepia milžiniškus skurdo ir masinės emigracijos mastus. 

Štai jie:

– tarybiniais metais į Sibirą ištremta apie 140 tūkstančių Lietuvos gyventojų, o nuo 1990 m. iš respublikos į Vakarų valstybes – jau apie 2 milijonus.

– nuo 1940 metų iki 1952 metų sunaikinta apie 1 procentas šalies žmonių ir lietuvių tautos atsikūrimo galių, o po 1990 m. – jau nuo 80 proc.

– oficialiai 2016–2017 mokslo metų pradžioje šalies mokymo įstaigose mokėsi ir studijavo 504 tūkst. mokinių ir studentų. Tad nuo 2010 metų per 6 metus jų sumažėjo 148 tūkst.

Išvada: po 20 metų visiškai neliks mokinių ir studentų.

Ar tai nerodo, jog tada Lietuvoje tebus saujelė pensininkų? Ar tai neprimena šiuolaikinio tautos genocido?

– per 28 deportacijos metus Lietuvoje vis mažėjo jaunų gimdyvių ir vaikus auginančių žmonių skaičius (nuo 1990 m. – vidutiniškai kasmet daugiau kaip po 3 proc.), o dabar jų tėra 20 proc.

Išvada: po 7-8 metų tokių gyventojų respublikoje beveik neliks ir šalis taps išmirštanti.

Ar tai nerodo, jog tada Lietuvoje tebus nedaug vyresnių gimdyti nesiruošiančių moterų, tam pritariančių jų vyrų bei saujelė pensininkų? Ar tai nėra šiuolaikinis tautos genocidas be tiesioginių šaudymų ir išvežimų prekiniuose vagonuose?

Ir dar. LR Konstitucijos 3 straipsnis skelbia, jog ʺniekas negali varžyti ar riboti Tautos suvereniteto, savintis visai Tautai priklausančių suverenių galių (…)ʺ.

Dabar gi realizuojamas galutinis respublikos nacijos išvarymas iš šalies. Tuo panaikinamos pagrindinio valstybės įstatymo garantuotos Tautos suverenios galios. Tai grubus Konstitucijos pažeidimas ir didelis nusikaltimas valstybei ir lietuvių tautai.

Tai mano pamąstymai iš išlikimo strategijos vadovėlioʺLabgebaʺ (Kaunas, 2008 m., 256 psl.) ir paveldo išsaugojimo knygos ʺLietuviškos pavardėsʺ (Kaunas, 2012 m., 216 psl.).

***

Tinklalapio www.dirst.lt kūrybinės grupės pažiūros nebūtinai turi sutapti su autoriaus pozicija. 

 

Related posts