IŠMINTIS / KŪRYBA: MANO REIKIA PRINCIPAS # 2020 – 05 – 18

  IŠMINTIS / KŪRYBA

FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS

  GEGUŽĖS 18 – 24 D. 

JERONIMAS LAUCIUS, rašytojas, lektorius, leidyklos „Trys žvaigždutės“ (www.tryszvaigzdutes.lt) vadovas – linkėdamas FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės

Gegužės receptas

2020 – 05 – 18

Šią savaitę energetiškai nusiteikusi Fortūna linki ir jau žinantiems, ir dabar sužinojusiems atrasti naujas savo galimybes, pakeisti savo gyvenimo būdą naudojantis ypatingai veiksniu energetiniu MANO REIKIA principu.

Be abejo esate pastebėję, kad neretai sunku būna rytais pakilti iš lovos, kartais reikia daug pastangų prisiversti pradėti darbą, atlikti kasdienines užduotis.

Per prievartą išsiritus iš patalo sunki būna visa diena, be nuotaikos pradėtas darbas neduoda džiaugsmo, būna ne toks, kokio tikėtasi rezultatas. Galima pridėti, kad tai kenkia ir sveikatai, gadina nuotaiką aplinkiniams ir t. t.

O keltis vis tiek reikėjo ir reikės, kaip ir atlikti tą privalomą darbą…

Yra trys  ryto prabudimo, dienos  pradžios variantai, vidinės energetikos principai : 

O VARGE!   

O varge, vėl tas pats, vėl –  kaip koks kinkomas arklys –  turiu keltis, turiu eiti į darbą, turiu ruošti pusryčius, po to pietus, vakarienę…

Tai pats kenksmingiausias sėkmei, pats žalingiausias nuotaikai ir sveikatai. Daryti be noro, be nuotaikos – tai tas pats, kas važiuoti automobiliu užtraukus stabdį… 

REIKIA TAI REIKIA principas 

Suprantu, kad reikia keltis, reikia dirbti, tvarkytis…  Keliuosi, einu, tvarkausi.  

Tai energetinio neutralumo principas, tai gyvenimas už atlyginimą, be premijų. Tai visų vidutinybių dalia…

 MANO REIKIA principas 

Tai energetinio pagreičio, tai palankaus vėjo, tai laimingo gyvenimo, geros sveikatos principas. 

Rodos, juo taip lengva kiekvienam pasinaudoti, bet, deja, daugeliui (gal dėl to, kad neskaito „Vaistažodžių“ ir kitų energetinių knygų) jis nepasiekiamas. 

Juk tereikia prieš keliantis iš lovos, prieš pradedant darbą įjungti savo mąstymo energetiką. Protu suvokus, kad tai vis tiek reikės padaryti (keltis), tame atrasti džiaugsmo, prasmės elementų, kurie ir sukuria gyvenimo energetinę galią. Tuomet, kaip sakoma, ir aitvarai padeda. 

Argi sunku, sakykim, iš ryto prabudus pagalvoti apie skanią kavą, muziką, kurią tuojau pasileisi, prie lango pasveikinsi tekančią saulę. Taip pradėjus dieną ji iki vakaro jau taps paženklinta pozityvios energetikos ženklu. 

Tas pats mąstymo kelias ir pradedant bet kokį darbą. Pirma prieš raitojantis rankoves reikia mintyse pasidžiaugti būsimu rezultatu, pajausti to darbo prasmę. Tuomet energija pati užvaldo kūną ir mintis, dirbti darbą, gyventi tampa lengva ir miela…

Prieš sėsdamas tai Jums rašyti, aš jau džiaugiausi, kad kažkam galbūt tuo padėsiu. Ir buvo lengva,  gera dirbti…

P.S. Kaip visada, kurie nori pasidalinti savo  pergyvenimais ar džiaugsmais (net paslaptimis), kurie norėtų pasitarti dėl šio fortūniško recepto taikymo  gali  kasdien nuo 16 iki 17 val. man paskambinti  tel. +370 687 75147. Visada galite  man parašyti į el. paštą JeronimasL@gmail.com. Daug pozityvios informacijos, taip pat ir apie šį principą, pagal kurį aš nuotoliniu būdu vedu individualias pratybas, rasite mūsų internetinėje svetainėje  (www.tryszvaigzdutes.lt ). Bendraukime, nes bendravimas – tai žingsnis link Fortūnos.

Related posts