BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA # JERONIMO LAUCIAUS PUSLAPIS <32> FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS ( LAPKRIČIO 16 – 22 D.) # 2020 – 11 – 15

 BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA

JERONIMO LAUCIAUS 

32

JERONIMAS LAUCIUS, rašytojas pozityvistas, lektorius, leidyklos „Trys žvaigždutės“ (www.tryszvaigzdutes.lt) vadovas, visada Jums linkintis FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės, padedantis išleisti savo prisiminimus žmogus. 

2020 – 11 – 15

FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS 

 ( LAPKRIČIO 16 – 22 D.)

Šis Fortūnos receptas skirtas ieškantiems galimybių pasveikti nuo susirgusių pasaulių. Fortūna kartais pati nesupranta, kuris pasaulis gydantis, kuris užkrečiantis, bet ji žino vieną tiesą: mąstymas – yra sveikatos stiprybės, sveikimo pradžia.

DU PASAULIAI – VIENA SVEIKATA

Kai man pasirodė, kad susirgo visas pasaulis, aš pasitraukiau į patį jo kraštą.

Nuo manęs nutolo ir namai, ir daiktai, ir visi žmonės.

Kai aš be galo pasiilgusi namų ir žmonių, lyg kažkieno pastūmėta, susitikau su baltu, kaip ir jo chalatas, žmogumi, jis man pasakė, kad yra susirgęs ne visas, o tik mano pačios pasaulis.

Aš supratau, kad egzistuoja du – mano pačios  ir pasaulio – pasauliai.

Vadinasi, tas pasaulio pasaulis ir susargdino manąjį.

Nuo ko gi daugiau aš galėjau užsikrėsti?

Supratusi, kad serga abu pasauliai, atradau, kodėl žmonės manęs nesupranta ir net nenori suprasti – juk jie visi gyvena ne mano, o tame sergančiame pasaulio pasaulyje.

Vadinasi, reikia palaukti, kol kažkas išgydys tą sergantį pasaulio pasaulį.

Tada galbūt iš kažkur ateis pas mane žmonės, kurie supras ir padės pasveikti mano pasauliui.

Susitikime www.tryszvaigzdutes.lt. 

♦♦

P.S. Kuo skaudesnė užsikrėtusių koronavirusu statistika, tuo labiau būtina stiprinti savo energetinį potencialą. Kasdien (nuo 12 iki 13 val.) yra „Mūsų energetinio bendravimo valanda“. Laukiu Jūsų tel. 8687 75147.

Related posts