BŪTIS: VILNIAUS APSKRITIES / ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS # WWW.DIRST.LT PUSLAPIS <99> DIRST: APIE MOBILŲJĮ COVID – 19 PATIKROS PUNKTĄ # 2020 – 11 – 28

BŪTIS: VILNIAUS APSKRITIES / ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS 

99

DIRST: APIE MOBILŲJĮ COVID – 19

PATIKROS PUNKTĄ

Informacijos šaltinis: www.elektrenai.lt 

Portale paskelbta: 2020 -11 – 28

Aktuali šaltinio informacinė medžiaga: 

ELEKTRĖNŲ MOBILUS COVID-19 PATIKROS PUNKTAS PERKELIAMAS Į KITĄ VIETĄ

2020-11-25

Ruošiantis darbui žiemos metu, Elektrėnų savivaldybės mobilus COVID-19 patikros punktas iš aikštelės, esančios Draugystės g. 20A, Elektrėnai (toliau – mobilus punktas), nuo kitos savaitės perkraustomas į patalpas, kurios yra šalia Elektrėnų ligoninės, atskirame pastate, adresu: Taikos g. 8, Elektrėnai (šiauriniame VšĮ Elektrėnų ligoninės pastate).

Mobilus punktas įrengtas atsižvelgiant į teisės aktais mobiliems punktams nustatytus reikalavimus, o dirbančiam personalui bus sudarytos patogesnės darbo sąlygos. Planuojama, kad mobilus punktas naujose patalpose darbą pradės gruodžio 2 d.

Šalyje darantis vis sudėtingesnei epidemiologinei situacijai, gerinamos ne tik darbo sąlygos dirbantiesiems mobiliame punkte, tačiau didėja ir darbų mastas. Mobiliame punkte (pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais) nuo šiol bus ištiriama 60 asmenų (iki šiol buvo ištiriami 48 asmenys).

# VIETA: Taikos g. 8, Elektrėnai.

# DARBO LAIKAS: pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais nuo 9.00 val. iki 13.00 val. Gyventojų testavimas vyksta kas 3–4 minutes.

# REGISTRACIJA: į mobilų punktą negalima vykti nusprendus savarankiškai – prieš tai būtina užsiregistruoti tyrimui skambinant į Karštąją liniją trumpuoju telefono numeriu 1808 arba užsiregistruoti internetu užpildžius specialią anketą interneto svetainėje 1808.lt. Būtina nurodyti, kad tirtis pageidaujate Elektrėnuose. Užregistruoti pacientą tyrimui gali ir šeimos gydytojas.

# INFORMACIJA PACIENTAMS: prašome į mobilų punktą atvykti paskirtu laiku (ne anksčiau kaip 10 min. iki paskirto laiko). Automobilį prašome palikti automobilių stovėjimo aikštelėje (jeigu pacientas gyvena netoliese, į mobilųjį punktą gali ateiti pėsčiomis). Į punktą užeinama pėsčiomis. Į patalpą įleidžiama po 1 pacientą, prieš tai darbuotojui parodžius registracijos žinutę (SMS) ir pateikus asmens dokumentą.

# INFORMACIJA APIE LAISVAS VIETAS čia

# DĖMESIO! Jeigu testo atsakymas neigiamas (nenustatyta SARS-CoV-2 viruso RNR), gautoje SMS žinutėje bus nurodyta, kad testo rezultatas neigiamas. Jeigu teigiamas, bus nurodyta, kad testo rezultatas yra ESPBI IS (t. y. prisijungti ir pasitikrinti https://www.esveikata.lt/). Gavus teigiamą koronaviruso testo rezultatą, būtina nedelsiant kreiptis į savo šeimos gydytoją! 

Related posts