BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA # ROMUALDO ČERNECKIO PUSLAPIS <75> ČIPOLINAS IR DIRSČIUKAS XLII # 2020 – 11 – 29

 BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA

ROMUALDO ČERNECKIO

75

ČIPOLINAS IR DIRSČIUKAS

XLII

2020 – 11 – 29

Č.:

-Laba diena! Kas naujo? 

D.: 

– Vakar  Tomui sukako 40 metų. Tądien vakarop paskambinau sūnui ir pasveikinau jį jubiliejinio gimtadienio proga, o šiandien savo nuoširdžiausius palinkėjimus patalpinau portalo www.dirst.lt  internetinio leidinio „Skvarbus žvilgsnis į būtį“ ROMUALDO ČERNECKIO PUSLAPĮ <74>. Beje, lapkričio 29 – oji įsimintina todėl, kad dienos šviesą išvydo www.dirst.lt puslapis <100>.

Geopolitinėje erdvėje toliau stebiu įvairias šlykščias politikų rietenas ir Lietuvoje, ir visoje geopolitinėje erdvėje. Ypač domina dabartinio JAV prezidento Donaldo Trumpo bei besiveržiančio į tą postą demokrato Joe Bireno priešpriešos procesai. Trumpas įsitikinęs, jog šalies prezidento rinkimai suklastoti ir nusileisti neketina, o Bidenas jau formuoja savo būsimą administraciją…

Pasaulyje nuo neatmenamų laikų tęsiasi gėrio ir blogio kova. Jeigu dabar dora nelaimės, tai žmonijos vėl lauks rūstūs išbandymai, visokios negandos, galimai pasibaigsiančios Homo sapiens savilikvidacija. Antai, jau dabar , archeologijos specialistai pateikia nemažai duomenų apie  susinaikinusias   mums nežinomas priešistorines civilizacijas. 

Kiek tų civilizacijų buvo? Kas žino?..

Ir dažnai mano pasąmonėje kirba mintis, jog tos „pasakos“, ar „fantazijos“ – tai atpasakota mums nesuvokiamų laikų tikrovė, o blogio jėgos stengiasi visa tai paneigti ir kiek gali, tiek iš tos informacijos tyčiojasi.

Yra apie ką susimąstyti! 

 Č.:

 – Oho… Iki!

D.:

– Iki!

Su ČIPOLINU kalbėjosi ROMUALDAS ČERNECKIS, www.dirst.lt

Vievis, 2020 – 11 – 29

Related posts