BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA # JERONIMO LAUCIAUS PUSLAPIS <42> FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS „PAKILK IR EIK!“  ( GRUODŽIO 20 – 27 D.) # 2020 – 12 – 20

 BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA

JERONIMO LAUCIAUS 

42

JERONIMAS LAUCIUS, visada Jums linkintis FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės rašytojas pozityvistas, lektorius, leidyklos „Trys žvaigždutės“ (www.tryszvaigzdutes.lt) vadovas 

2020 – 12 – 20

FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS

“ PAKILK IR EIK!“

 ( GRUODŽIO 20 – 27 D.)

Šią kalėdinę savaitę Fortūna kviečia apdovanoti savebūtinybės teikiama galia ir su ja pakilti iš fizinio ir dvasinio sustingimo, kartu su grįžtančia saule pakilti Gyvenimui ir Jo palaiminimui. 

Per žemės drebėjimą, kai viskas griūva, kai niekas nebegali padėti, kai bėga visi, kas tik gali, ilgai ligos prikaustyti prie lovos suparalyžuotieji pakyla.

Kodėl jie nepabandė to padaryti anksčiau?

Juk jie visada norėjo vaikščioti, dirbti, keliauti, apie tai svajojo, vylėsi, bet…

Tik kai visi norai tampa vienu vieninteliu troškimu, būtinybe, kai visi norai tarsi įkinkomi į vieną vežimą, kurio vardas Gyvenimas, tas įklimpęs vežimas ima ir pajuda iš vietos – suparaližuotieji pakyla.

Pakelia ne tik žemės drebėjimai.

Pakelia begalinis noras eiti, eiti ne bet kur, o į tikslą.

Ne į bet kokį, o į šventą tikslą, tokį, kuris būtų vertas viso Gyvenimo.

Atrask tą tikslą!

Viskuo, kuo esi apdovanotas, išjudink įstrigusi minčių vežimą ir pajausk, priimk būtinybės teikiamą galią.

Su būtinybės teikiama galia!

Pakilk ir eik!..

##

P.S. Energetiškai stiprinkime save bendraudami, pasikraudami gyvenimo meilės energija. Susitikime www.tryszvaigzdutes.lt. Kasdien (nuo 12 iki 13) visą valandą skiriu mūsų energetiniam bendravimui, tel. 8 687 75147 . 

Related posts