BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA # JERONIMO LAUCIAUS PUSLAPIS <7/51> FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS ( 2021 M. SAUSIO 25- 31 D.) # 2021 – 01 – 24

 BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA

JERONIMO LAUCIAUS 

7 / 51

JERONIMAS LAUCIUS, visada Jums linkintis FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės rašytojas pozityvistas, individualių energetinių seminarų lektorius, 

2021 – 01 – 24

FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS

( 2021 M. SAUSIO 25- 31 D.)

Šią paskutinę metų pirmo mėnesio savaitę Fortūna linki Jums sutikti tokius Likiminius žmones, kurie, jeigu tik reikia, pataisytų, pagražintų, papuoštų jūsų Likimą. Fortūna linki, kad Likimą įtrauktumėte į pačių geriausių savo draugų ratą.

Viskas, kas žmogiška, nesvetima ir likimui.

Žmonės, atradę tą lemties dėsnį, priėmę jį į savo gyvenimą, vadinami likiminiais žmonėmis.

Jiems jau nebebaisi vienatvė, nes likimas jų niekad nepalieka, todėl jie ir tamsiausioje naktyje, ir gūdžiausioje girioje nesijaučia vieniši.

Ir būties kryžkelėse jiems jau nebereikia abejoti, kuriuo gyvenimo keliu derėtų pasukti – kryptį parodo pats likimas.

Einant kartu su likimu žmogui jau nebūtina žiūrėti vien sau po kojomis, jis gali dairytis aplinkui, gėrėtis viso pasaulio grožiu, užpildyti juo savo sielą ir jausmus, o išlaisvintos mintys gali sklandyti po visą horizontą.

Jos surenka iš regimųjų vaizdų, iš sutiktų keliautojų, iš jų likimų visa, kas prasmingiausia, kas gražiausia, kas labiausiai gali būti reikalinga tam žmogui.

Jis tampa turtingas, laimingas, mylintis ir mylimas vien todėl, kad supratęs, jog viskas, kas žmogiška, nesvetima ir likimui.

Ir likimas, kaip ir žmogus, pajutęs, kad Tu jį myli, pamilsta ir Tave.

 ##

P.S. Kaip ir visada, kasdien (nuo 12 iki 13) visą valandą skiriu mūsų energetiniam bendravimui, Jūsų norų išpildymui: tel. 8 687 75147. Plačiau www.tryszvaigzdutes.lt. Ten sužinosite, kaip prisijungti prie sausio 27 d. 15 val. nuotoliniu būdu vyksiantį seminarą „NUO VAISTAŽODŽIŲ IKI ŠEIMOS GYVENIMO BIBLIJOS“. 

Related posts