BŪTIS: VILNIAUS APSKRITIES / ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS  # WWW.DIRST.LT PUSLAPIS <70/223> APIE EISMO SĄLYGAS LIETUVOJE, VILNIAUS KRAŠTE # 2021 – 02 – 05

BŪTIS: VILNIAUS APSKRITIES / ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS 

70/223

APIE EISMO SĄLYGAS LIETUVOJE,

VILNIAUS KRAŠTE

Informacijos šaltinis: eismoinfo.lt

Portale paskelbta: 2021 – 02 – 05

Aktuali šaltinio informacinė medžiaga: 

Kelių būklė ir eismo sąlygos 2021-02 – 05 06:00

 Keliuose yra slidžių kelių ruožų! Būkite budrūs!

Dėl buvusio ar besitęsiančio snygio sudėtingiausios eismo sąlygos šalies vakaruose – Klaipėdos ir Telšių apskrityse, taip pat dalyje Vilniaus, Kauno ir Alytaus rajonų. Čia kelių dangos šlapios, vietomis ir pagrindiniuose kelių ruožuose su puraus ar pažliugusio sniego provėžomis iki 10 cm. Alytaus rajone susiformavęs plikledis. Likusioje Lietuvos dalyje pagrindinių kelių dangos šlapios arba drėgnos, tačiau mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai visoje šalyje išlieka slidūs, provėžoti, su prispausto ar pažliugusio sniego sluoksniu, yra ir apledėjusių kelių ruožų. Slidžius kelių ruožus valo ir barsto AB „Kelių priežiūra“, tačiau vairuotojų prašome būti atidžius ir neskubėti bei pasirinkti esamai kelio dangos būklei tinkamą greitį ir jo neviršyti.

Alytaus apskrityje vis dar yra sunkiai pravažiuojamų rajoninių kelių.

Klaipėdos, Telšių, Šiaulių, Utenos ir Vilniaus apskrityse snygis, kitur be žymesnių kritulių. Oro temperatūra nuo 3 iki 15 laipsnių šalčio.

Dieną eismo sąlygas sunkins snygis! Būkite atidūs!

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis dieną daug kur trumpai pasnigs. Vietomis truputį pustys. Vėjas besikeičiančios krypties, 5–10 m/s. Aukščiausia oro temperatūra nuo 1 iki 6 laipsnių šalčio. 

Related posts