BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA # JERONIMO LAUCIAUS P.<27/71>FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS ( 2021 M. GEGUŽĖS 10 – 16 D.) # 2021 – 05 – 09

 BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA

JERONIMO LAUCIAUS 

 27/71

JERONIMAS LAUCIUS, visada Jums linkintis FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės rašytojas pozityvistas, individualių energetinių seminarų lektorius 

2021 – 05 – 09

FORTŪNOS

ENERGETINIS RECEPTAS

( 2021 M. GEGUŽĖS 10 – 16 D.)

Šį kartą Fortūna sako, kad gyvenimo džiaugsmą, gal net ir prasmę, galima atrasti visai ne ten, kur esame įpratę ieškoti, kad laimė slypi ne kažkur už kalnų, o gali būti tiesiog ranka pasiekiama.

Kai gėlės suprato, kad joms nepavyks užaugti didesnėms nei medžiai, jos atrado, kad savo laimę gali atrasti ne lenktynėse su mišku, o kitaip, kad jos gali būti gražios, kad gali žydėti, skleisti žiedus.

Nustojusios stiebtis į viršų, gėlės ėmė dar labiau gražėti, puoštis dar nuostabesniais žiedais.

Miško medžiai buvo priversti nuolat veržtis į aukštyn, kad gautų kuo daugiau saulės, o gėlėms to visai nereikėjo – saulė pati grožėdamasi žiūrėjo į jas ir prižiūrėjo.

Lenktynės baigėsi gėlių pergale.

Jos džiaugėsi, kad žmonės, kur bebūtų, vis dažniau dairėsi ne į medžius, o žavėjosi gėlėmis, kad poetai joms skyrė eiles, kad įsimylėjėliai, dovanodami mylimosioms gėlių puokštes, prisipažindavo apie savo meilę.

Tačiau labiausiai jos džiaugėsi tuo, kad ir žmonės, supratę gėlių laimę, kartą galbūt nustos lenktyniauti vieni su kitais, gyvenimo džiaugsmą ir grožį atras savyje.

P.S. Apie tai, kaip atrasti gyvenimo džiaugsmą, kaip sustiprinti savo gyvybinę energetiką, aš ir dalinuosi savo energetiniuose seminaruose (nuotoliniu būdu), renginiuose individualių pokalbių metu.

Plačiau apie tai, ir net apie stebuklus: www.tryszvaigzdutes.lt. Rašykite: el. paštas JeronimasL@gmail.com, skambinkite tel. 8 687 75147.

 

Related posts