BŪTIS: IŠMINTIS / SENJORŲ DIENOS # JERONIMO LAUCIAUS P.<28/72> DEGUONIES NEUŽTENKA # 2021 – 05 – 13

 BŪTIS: IŠMINTIS / SENJORŲ DIENOS

JERONIMO LAUCIAUS 

 28/72

JERONIMAS LAUCIUS, visada Jums linkintis FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės rašytojas pozityvistas, individualių energetinių seminarų lektorius 

DEGUONIES NEUŽTENKA

2021 – 05 – 13

Kaip žinia, visų formų gyvybės palaikymui reikalingas deguonis, o žmogui to maža – jam, norint gyventi emociškai sveiką, kūrybingą gyvenimą, būtinai reikia gauti dar ir džiaugsmo energijos. Juo labiau jos reikia esant sudėtingiausiomis sąlygomis, siaučiant pandemijai. Be džiaugsmo energijos žmogus praranda savo energingumą, gebėjimą kovoti su sunkumais, su liūdesiu, su savo paties silpnybėmis.

Apie tai gegužės 11 d. nuotoliniu būdu diskutavome vykusiame Lietuvos „Žinijos“ draugijos POZITYVISTŲ ir SENJORŲ KLUBŲ seminare ”Kiek veiksmingos gyvybės Tavo gyvybėse“. Kalbėjomės apie tai, kaip kurti, generuoti savo gyvybinę energiją, kaip sustiprinti savo energetinį sveikatingumą.

Apie žmogaus energetikos, energetinio sveikatingumo paieškas, nuolat vedu grupinius ir individualius seminarus, kuriuos gali užsisakyti kiekvienas.

Džiaugsmo energijos ieškojimas yra pačioje žmogaus prigimtyje. Nepraraskime tos gamtos dovanos. Ieškokime kartu, bendraukime.

Plačiau ne tik apie tai, bet ir kaip išleisti savo knygą www.tryszvaigzdutes.lt. Rašykite: el. paštas JeronimasL@gmail.com, skambinkite tel. 8 687 75147. 

 

Related posts