BŪTIS: PAMĄSTYMAI # ANDRIAUS ŠIMKAUS P.<71/127> DIRST: APIE „DEMOKRATIJĄ“ # 2021 – 05 – 25 

BŪTIS: PAMĄSTYMAI

ANDRIAUS ŠIMKAUS

71/127

DIRST: APIE „DEMOKRATIJĄ“ 

ANDRIUS ŠIMKUS, www.dirst.lt 

2021 – 05 – 25

Kur veda demo(n)kratija?..

Sveiki.

Informacija:

,,Berlyne įsikūręs Demokratijos stebėjimo institutas paskelbė raportą apie Europos Sąjungos Vyriausybių autoritarinį elgesį ribojant piliečių teises ir laisves Covid pandemijos metu.

Lietuva raporte išskirtinai įvardyta tarp kelių valstybių, „kurių vyriausybių elgesys kelia rimtą susirūpinimą dėl piktnaudžiavimo galiomis ribojant piliečių laisves“ – greta Austrijos, Slovėnijos ir Belgijos.

Daugiausiai kritikos susilaukė Prancūzijos prezidentas Macronas, kuris akivaizdžiai elgiasi kaip įstatymus ignoruojantis tironas. Tradiciškai kliuvo Vengrijai ir Lenkijai.“

ŠALTINIS

Nuo šiandien, t.y. 2021 m. gegužės 24d. mūsų demo(n)kratinėje valstybėje įsigalioja ,,Galimybių pasas“ sirgusiems, testuotiems, skiepytiems, arba ,,negalimybių pasas“ sveikiesiems, nesitestuojantiems ir neprisiduodantiems jokiems medicininiams eksperimentams.

,,Galimybių paso“ agitacinis vaizdinys ČIA

P.S. Tada žydai, dabar sveikieji…

Segregacija – tam tikrų rasinių ar etninių grupių fizinis atskyrimas viešajame gyvenime. Gali būti taikomas tokiose vietose, kaip restoranai, kavinės, viešieji tualetai, mokyklos, kino teatrai, taip pat tokiai veiklai, kaip būsto nuoma ar jo įsigijimas.

ŠALTINIS

Geros sveikatos visiems,

Andrius 

Related posts