BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA # JERONIMO LAUCIAUS P.<33/77> FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS ( 2021 M. BIRŽELIO 7-13 D.) # 2021 – 06 – 06

 BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA

JERONIMO LAUCIAUS 

 33/77

JERONIMAS LAUCIUS, visada Jums linkintis FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės rašytojas pozityvistas, individualių energetinių seminarų lektorius 

2021 – 06 – 06

FORTŪNOS

ENERGETINIS RECEPTAS

( 2021 M. BIRŽELIO 7-13 D.)

Fortūna – tai įkvėpimas, kuris virsta realiais tikslais, konkrečiais darbais. Ji man jau eilę metų padeda vesti energetinius seminarus, individualius kursus, įkvepia mane naujų energetinių principų paieškai ir atradimui. Šį kartą Fortūna man atsiuntė „Mažųjų džiaugsmų“ energetinį principą, kuriuo dalinuosi su Jumis ir su birželio mėnesio seminarų klausytojais.

Mažųjų džiaugsmų paieškos gyvenime ir savyje prasmingumą, net stebuklingumą galima palyginti su pirmos uždegtos lemputės (degtuko) uždegimu. Jis buvusią kambario, rūsio ar salės tamsą iškart pakeičia į šviesą, kuri bent jau matomais kontūrais parodo visą supančią aplinką, žmogui suteikia galimybę joje orientuotis, išvengti pavojų, ieškoti geriausios vietos. Po to galima įjungti sietynus, girliandas, prožektorius – tai tik ryškins tos pirmos lemputės atskleistų kontūrų detales, tik padidins šviesos gausą.

Kaip ir ta pirma uždegta lemputė, kuri iš tamsos sukūrė šviesą, taip ir mažas džiaugsmas keičia visą vidinį žmogaus pasaulį, jį nušviečia energijos šviesa, kuri išveda žmogų:

– iš liūdesio, neveiklumo – į laiminantį gyvenimą, energingumą;

– iš liguistumo – į sveikatingumą;

– iš nepasitikėjimo savimi – į energijos pajautą, kurią priėmus galima atverti ištisus energijos lobius;

– iš abejonių liūno – į ryžto kelią;

– iš baimės – į drąsos glėbį;

– iš sujauktų minčių kamuolio – į išminties tinklus, kuriais galima pagauti naujų idėjų dovanas;

iš mažo žmogaus – į kuriantį, valdantį savo gyvenimą Žmogų.

Tęsk!

Ieškok naujų mažųjų džiaugsmų teikiamų energetinių galių, atrask naujus dvasinės stiprybės šaltinius, kurie pandemijos laikotarpiu taip reikalingi kiekvienam mūsų.

P.S. Tai tik viena iš birželio mėnesį vykstančių energetinių seminarų temų. Prisijungimo prie seminarų kodus rasite mūsų svetainėje www.tryszvaigzdutes.lt.

Galite užsisakyti grupinius energetinius seminarus, individualius tikslinius kursus-energetines pratybas.

Kartais mažas energetinis impulsas, kaip ir mažas džiaugsmas, gali esmingai pakeisti Tavo gyvenimą. El. p. JeronimasL@gmail.com, tel.8 687 75147.  

Related posts