BŪTIS: SENJORŲ DIENOS # ROMUALDO ČERNECKIO P.<222/333> DIRST: APIE LPS „BOČIAI“ELEKTRĖNŲ BENDRIJĄ # 2021 – 06 – 20

BŪTIS: SENJORŲ DIENOS

ROMUALDO ČERNECKIO

222/333

DIRST: APIE LPS „BOČIAI“ELEKTRĖNŲ BENDRIJĄ

 

ROMUALDAS ČERNECKIS, WWW.DIRST.LT

2021 – 06 – 20

LPS „Bočiai“ Elektrėnų bendrijos susirinkime

18 d. 14 val. Elektrėnų kultūros centre įvyko Lietuvos pensininkų sąjungos (LPS) „Bočiai“ Elektrėnų bendrijos (pirmininkė Birutė Kizienė) susirinkimas, kuriame dalyvavo 15 žmonių. B. Kizienė apžvelgė praėjusių metų senjorų organizacijos veiklą, supažindino bendrijos narius su š. m. projektu „Tautinių tradicijų ir istorinės atminties puoselėjimas“, kurį iš Kultūros rėmimo fondo palaiko Elektrėnų savivaldybės administracija.

Kaip paminėjo vadovė, pagal šį planą numatytos išvykos į Alytų, Trakus, Ukmergę, Vilnių, liepą – draugystės šventė Elektrėnuose su LPS „Bočiai“ Vilniaus ir Trakų bendrijų nariais, rugpjūtį ir rugsėjį – kviestinės kultūrinės išvykos į Ukmergę bei Trakus.

Susirinkimo organizatoriai pasveikino bendrijos jubiliates Aldoną Kertenienę, Ireną Satkauskienę, Oną Snetkovą ir Adelę Žemaitaitienę. Karštą dieną susirinkusieji paragavo skanios giros.

Anot LPS „Bočiai“ Elektrėnų bendrijos pirmininkės B. Kizienės, šis pagyvenusių žmonių susiėjimas silpnėjant karantinui buvo turiningas ir labai reikalingas.

Kaip papasakojo susirinkime dalyvavęs bendrijos narys Aleksas Garbanovas, eilėraščius renginyje skaitė Stanislava Šarakojytė, aforizmus – Onutė Misevičienė, visus palinksmino Adelė Žemaitaitienė.

Elektrėnų bendrijos „Bočiai“ nario Alekso Garbanovo nuotraukos:

Birutė Kizienė veda susirinkimą 

Susirinkime

Bendrijos pirmininkė sveikina jubiliatę Adelę Žemaitaitienę

Su jubiliatėmis

S. Šarakojytė skaito eilėraštį

O. Misevičienė skaito aforizmus

Related posts