BŪTIS: SENJORŲ DIENOS # ROMUALDO ČERNECKIO P.<226/337> DIRST: BIČIULIŲ LAIŠKAS LIONĖS BULAUKIENĖS (KAIŠIADORYS) STRAIPSNELIS # 2021 – 06 – 22

BŪTIS: SENJORŲ DIENOS

ROMUALDO ČERNECKIO

 226 / 337

DIRST: BIČIULIŲ LAIŠKAS 

2021 – 02 – 22 

Portalo www.dirst.lt internetinio leidinio „Skvarbus žvilgsnis į būtį“ kūrybinė grupė gavo bičiulių iš Kaišiadorių laišką. Kūrėja Lionė Bulaukienė parašė ir atsiuntė šį straipsnelį apie vietos senjorų poilsį Palangoje. 

ROMUALDAS ČERNECKIS, www.dirst.lt

Sveika, Palanga!

LIONĖ BULAUKIENĖ, Kaišiadorys

2021 – 06 – 22

Birželio 13 d. mes, 30 kaišiadoriškių senjorų, Kaune išsinuomavę du autobusiukus, išvažiavome į Palangą. Labai greitai pasiekėme kurortą prie jūros. Palanga graži, bet jūra mus pasitiko putodama,su bangų mūša. Pūtė stiprus vėjas.

Mes to nepabūgome ir kitą dieną išėjome prie Baltijos jūros. Gamta priėmė aprimusi, bet vanduo buvo šaltokas, tad kai kas tik pabraidė, tiesa, kopos mus priėmė šiltai. Ten lepinomės, kvėpavome gaiviu, vėsiu jūros oru.

Kasdien orai vis šiltėjo. Trečiadienį jau ir maudytis galėjome.

Čia mes gyvenome

Pailsėję, smarkiai įdegę, sugrįžome į gimtuosius Kaišiadoris. Už poilsinės išvykos organizavimą dėkingi LPS “Bočiai” Kaišiadorių bendrijos pirmininkei Marytei Petkevičienei, už saugų nuvežimą ir parvežimą – vairuotojams.

Daugelis senjorų negalėjo vykti birželį, be to, yra norinčių pakartoti nuostabią kelionę, tad rugpjūtį vėl numatėme dvi išvykas į Palangą.

Related posts