BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA # JERONIMO LAUCIAUS P.<36/80> FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS ( 2021 M. BIRŽELIO 28 – LIEPOS 4 D.) # 2021 – 06 – 27

 BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA

JERONIMO LAUCIAUS 

 36/80

JERONIMAS LAUCIUS, visada Jums linkintis FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės rašytojas pozityvistas, individualių energetinių seminarų lektorius 

2021 – 06 – 27

FORTŪNOS

ENERGETINIS RECEPTAS

( 2021 M. BIRŽELIO 28 – LIEPOS 4 D.)

Fortūna, susirūpinusi, kad daugelis, neįvertinę laikmečio pandeminių pokyčių, neskiria reikiamo dėmesio sau, savo emociniams, energetiniams poreikiams, dėl to kyla emocinių, socialinių, sveikatingumo problemų, kurias pašalinti galima tik ieškant naujų savo galimybių. Šį kartą siūlome pasinaudoti ypač veiksmingais kinų gydytojo, energetinio kosmologo Lao Siunio energetiniais sveikatingumo principais.

 

Pirmiausia Lao Siunis pataria naujai pažvelgti į save, matyti savyje visų žmogiškųjų galimybių turėtoją. Kiekvienas mūsų esame ir burtininkas, ir ekstrasensas, ir Niutonas, ir Einšteinas… Mes visi sukurti pagal Dievo paveikslą ir panašumą. Su Minčių prožektoriumi vaikščiokime po savo vidinį pasaulį, ieškokime, atraskime visa tai, kuo esame apdovanoti, praktiškai naudokimės visais tais turimais turtais, kurie dažnai lieka net nepaliesti. Esamos galimybės – tik užsilikusių įsitikinimų pasekmė. Keiskime juos.

Taikydami praktinius pozityvaus mąstymo energetikos principu, mes sustiprinsime save energetiškai, sukursime naują sveikatingumo energiją, kuri gali padėti įveikti ir dvasinius, ir fizinius negalavimus. Pozityvumas reikalingas jau vien tam, kad imtume rūpintis savimi, kad neatiduotume savęs vien vaistams ar išoriniams negatyvumo poveikiams.

Pozityvumas – tai energija. Pozityvumas – tai kalno viršūnė, nuo kurios atsiveria platus naujų dvasinių, fizinių, sveikatos galimybių horizontas.

Lao Siunio „Energetinio rezonanso principas“ padeda sugauti norimą sėkmės, sveikatos rezonansinę bangą, taip pat stiprina žmogaus energetiką, sveikatingumą.

Ypatingai naudingi ir veiksmingi Lao Siunio praktiniai stuburo energetinio sveikatingumo pratimai. Pasidomėkite ir sužinosite, kad per nugaros smegenis ateina nerviniai impulsai į vidaus organus ir galūnes, kad stuburas valdo visus vidaus organus, kad jis vadinamas sveikatos siela, tačiau vargu ar rasite konkrečių patarimų, kaip pačiam atrasti užstrigusius signalus, kurių gydomoji sveikatingumo galia lieka užblokuota, kaip pačiam atverti jiems sveikatos kelią.

Tai, palyginus, gana nesunkiai pasiekiama naudojantis Lao Siunio stuburo energetinio atpalaidavimo ir valdymo metodika. Galite patys intuityviai siekti giluminio stuburo atpalaidavimo, mokytis valdyti energetinius sveikatingumo signalus, bandyti naudotis Lao Siunio meditacine energetika, išgirsti, kaip tarpusavyje „kalbasi“ stuburo slanksteliai, kaip į ten, kur labiausiai reikalinga, siunčiami sveikatingumo energetiniai laiškai-signalai, kaip rimsta širdis, lengvėja krūtinėje, skaidrėja mintys, kaip po visą kūną sklinda sveikatingumo energija.

Su norinčiais dirbti savarankiškai ar užsisakyti individualius tikslinius kursus-energetines pratybas mielai galime pasikalbėti tel. 8 687 75147.

Fortūna, Likimas padeda tik ieškantiems.

P. S. Su Lao Siuniu man teko ne kartą bendrauti tarptautiniuose renginiuose. Jis labai domėjosi mano knygomis, „vaistažodžiais“, mielai man perteikė savo sveikatingumo metodikos paslaptis. Dalį konkrečių Lao Siunio metodinių patarimų rasite mūsų svetainėje www.tryszvaigzdutes.lt

 

Related posts