BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA # JERONIMO LAUCIAUS P.<45/89> FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS (RUGPJŪČIO 30 – RUGSĖJO 05 D.) # 2021 – 08 – 29

 BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA

JERONIMO LAUCIAUS 

 45/89

JERONIMAS LAUCIUS, visada Jums linkintis FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės rašytojas pozityvistas, individualių energetinių seminarų lektorius 

2021 – 08 – 29

FORTŪNOS ENERGETINIS

RECEPTAS 

    (RUGPJŪČIO 30 – RUGSĖJO 05 D.)

Fortūna kartu su mumis pergyvena, kad dažnai nepastebime tai, kas yra gera, kuo galėtume save pradžiuginti, praturtinti save likimo siunčiamomis dovanomis. Ji tikisi, kad skaitydami Jos padiktuotus man žodžius, Jūs atrasite ir neišpakuotas savo lemties dovanas.

Kai žmonės užmiega, jų likimai iškeliauja ieškoti dovanų.

Keliaudami visų žmonių dalių keliais, jie sužino daug paslapčių, padaro likiminių atradimų, pažvelgia net į tolimiausią ateitį.

Kartu su aušra sugrįžę likimai nori pasidalinti su mumis savo dovanomis, parodyti gyvenimo meilės, ateities kelią.

Tačiau žmonės net nepasisveikina su jais, nemato, nejaučia jų dovanų.

Jie, tarsi vėluodami į Laiko traukinį, vos pabudę šoka iš lovų ir lyg vakarykščius marškinius velkasi senuosius savo likimus.

Metai iš metų niekas nesikeičia…

Tik patys laimingiausieji, kurie nors kartą pajutę lemties prisilietimą, jos šypsnį, kviečiantį prie gaivių gyvenimo šaltinių žvilgsnį, dar net nepramerkę akių jau laukia, kuo šįryt apdovanos, kaip juos palaimins likimas.

Jie priima lemties palaiminimus, ir taip laimingiausieji tampa dar laimingesni, o skubantieji, jei tik atsigręžtų, pamatytų paliktas neišpakuotas likimo dovanas.

P.S. Prasideda naujas rudens energetinių seminarų sezonas. Mūsų svetainėj www.tryszvaigzdutes.lt  rasite daug informacijos apie seminarus, individualius kursus, Lao Siunio energetinius principus, galite sužinoti, kaip pas mus išleisti savo knygą ir t.t.

Laukiu klausimų ir kvietimų: tel. 8 687 75147, el. p. JeronimasL@gmail.com.

 

Related posts