BŪTIS: IŠMINTIS # JERONIMO LAUCIAUS P.<55/99>TAI, KAS BUVO PRABANGA, DABAR – BŪTINYBĖ # 2021-10-17

BŪTIS: IŠMINTIS

JERONIMO LAUCIAUS 

 55/99

JERONIMAS LAUCIUS, FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės jums linkintis  Lietuvos „Žinijos“ draugijos POZITYVISTŲ klubo steigėjas,  rašytojas , individualių energetinių seminarų lektorius 

2021 – 10 – 17

TAI, KAS BUVO PRABANGA, DABAR – BŪTINYBĖ

Spalio 15 dieną Alytaus TAU įvyko seminaras tema “Praktiniai sveikatingumo ir gyvenimo energijos principai”.

Kalbėjomės apie tai, kaip praktiškai naudotis energetinio sveikatingumo principais, kaip stiprinti save šiomis pandemijos sąlygomis. Rūpintis pozityvumo energetika anksčiau gal ir buvo prabanga, skirta tik elitiškai mąstantiems, dabar tai tampa būtinybe kiekvienam mūsų.

Juk kai ateina šalčiai, apsirengiame šiltesniais rūbais ir to pakanka, kad nesusirgtume. Tuo principu turėtume elgtis ir atėjus pandemijai kartu su visomis jos „šaltomis“ pasekmėmis: kuo labiau mus slegia, liūdina tai, kad nuolat jaučiame jos grėsmę, pavojų, kad sunkina bendravimą, tarpusavio ryšius, tuo labiau turėtume „šildyti“ savo sielą, savo emocijas, stiprinti savo energetines galias. Jos žmogų stiprina visapusiškai, pasak gydytojų ir psichologų, padeda įveikti net ir tuos siaučiančiuas virusus.

Nors salėje buvo mažiau nei kitais kartais klausytojų, tačiau tai kompensavo jų emocinis nusiteikimas, gilus suvokimas, kad šiuo metu yra ypatingai svarbu praktiškai naudotis visais energetiniais sveikatingumo principais, išlikti stipriems ir sveikiems, nors medikų prognozės, kad užsikrėtusiųjų skaičius (ir taip jau „pirmaujame“ ES) gali padidėti net dvigubai. Viena iš priežasčių – trūksta praktinio sveikatingumo, egoterapinio nusiteikimo propagavimo.

Seminaro pabaigoje visi klausytojai gavo pagrindinių aptartų principų santrauką, kad namuose lengviau būtų prisiminti ir taikyti tai kasdieniniame gyvenime.

Esu energingai nusiteikęs (kadangi tuos principus taikau ir pats sau) toliau ieškoti dar naujų energetinių sveikatingumo principų, jais dalintis su Jumis.

Laukiu kvietimų ir energetinių susitikimų. Svetainė:

www.tryszvaigzdutes.lt. Tel. 8 687 75147, el. p. JeronimasL@gmail.com

Related posts