BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA # JERONIMO LAUCIAUS P.<60/104> FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS (LAPKRIČIO 22 – 28 D.) # 2021-11-21

BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA

JERONIMO LAUCIAUS 

 60/104

JERONIMAS LAUCIUS, FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės jums linkintis  Lietuvos „Žinijos“ draugijos POZITYVISTŲ klubo steigėjas,  rašytojas , individualių energetinių seminarų lektorius 

2021 – 11 – 21

FORTŪNOS ENERGETINIS

RECEPTAS 

    (LAPKRIČIO 22 – 28 D.)

Jei Tu neturi talismano, tai dar nereiškia, kad nesi Fortūnos apdovanotas. Galbūt Tavo talismanas ir yra pats gyvenimas su visais netikėtumais, lemtingais susitikimais, su ryto ir ateities pasisveikinimais… O gal pabandyk apdovanoti save ir netikėtai susirastu talismanu?

Talismanas kviečia prabusti gyvenimui, padeda pamatyti likimines dovanas, kurių be jo gali nepastebėti.

Talismano generuojama tikėjimo energetika skatina ryžtingumą, stiprina pirmojo žengto žingsnio energiją, kuri dažnai ir lemia likiminę sėkmę.

Talismanas tau gali būti ir artimas, kaip ir tik dar ateityje susitiksiantis žmogus.

Talismanu gali būti ne tik brangi relikvija, bet ir paprastas lauko akmenėlis, netikėtai blykstelėjęs tau į akis vieną saulėtai laimingą dieną.

Jei tos laimingosios, vertos viso gyvenimo dienos, dar nebuvo, ar tu ją visai jau pamiršai, tai paprašyk ryto, kad jis tau ją dovanotų.

Jei rytas dar negali dovanoti tokios laimingosios, vertos viso gyvenimo dienos, tai paprašyk nakties, kad ji padovanotų tokį tau ir gyvenimui reikalingą rytą.

Gyvenimas – kaip talismanas.

Talismanas – kaip gyvenimas.

P.S. Ir apsilankymas mūsų svetainėje www.tryszvaigzdutes.lt.  gali būti talismaninis, kaip ir skambutis tel. 8 687 75147.

Related posts