BŪTIS: SENJORŲ DIENOS # ROMUALDO ČERNECKIO P.<371/482> DIRST: APIE LPS „BOČIAI“ ELEKTRĖNŲ BENDRIJOS RENGINĮ # 2021-11-22

BŪTIS: SENJORŲ DIENOS

ROMUALDO ČERNECKIO

371/482

DIRST: APIE LPS „BOČIAI“ ELEKTRĖNŲ BENDRIJOS RENGINĮ

 

ROMUALDAS ČERNECKIS, WWW.DIRST.LT

2021 – 11 – 22

Renginyje “Rudens spalvos”

Lietuvos pensininkų sąjungos (LPS) “Bočiai” Elektrėnų savivaldybės bendrija (pirmininkė Birutė Kizienė) lapkričio  20 d. vidurdienį vietos kultūros centre  organizavo renginį “Rudens spalvos”. Susitikime dalyvavo apie 20 bendrijos narių, tarp kurių buvo ir portalo www.dirst.lt internetinio leidinio “Skvarbus žvilgsnis į būtį” kūrybinės grupės bičiuliai. Vienas jų – Aleksas Garbanovas mūsų tinklalapiui www.dirst.lt šia tema pažadėjo paruošti fotoreportažą.

B. Kizienė papasakojo susirinkusiems apie Adventą, paskaitė eilėraščių rudens bei naujametiniais motyvais. Kadagi dėl koronaviruso infekcijos plitimo šalyje šiųmetė ateitis neaiški, ji paskelbė organizacijos darbų sezono uždarymą.

Birutė Kizienė 

Vėliau senjorai šauniai pabendravo tarpusavyje. Renginio dalyviai skaitė eiles, pasakojo kelionių įspūdžius, paskanavo skanumynų, pasilinksmino.  Ona Misevičienė, pavyzdžiui,  pagarsino parinktus  anekdotus. pateikė  nemažai aforizmų apie bendravimą, 8 metus Norvegijoje gyvenusi ir į bendrijq vėl grįžusi Emilija Chalilovienė papasakojo daug įdomaus  apie tą šalį, Stanislava Šarakojytė deklamavo eilėraščius ir pasidalijo įspūdžiais apie išvyką į Portugalija.

Žodžiu, bendrijos „Bočiai“pagyvenusieji renginyje “Rudens spalvos” laiką praleido turiningai. 

Related posts