BŪTIS: VILNIAUS APSKRITIES/ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS # WWW.DIRST.LT P.<833/984> DIRST: APIE DISKUSIJĄ # 2021-11-30

BŪTIS: VILNIAUS APSKRITIES/ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS 

833/984

DIRST: APIE DISKUSIJĄ

2021 – 11 – 30

Informacijos šaltinis: www.elektrenai.lt  

Aktuali šaltinio informacinė medžiaga: 

DISKUSIJA DĖL SVEIKATOS PRIEŽIŪROS TINKLO REFORMOS

2021-11-26

Lapkričio 24 d. nuotoliniu būdu įvyko Elektrėnų sav. administracijos direktoriaus Gedimino Ratkevičiaus organizuota vieša diskusija dėl Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos (toliau – SAM) inicijuotos sveikatos priežiūros įstaigų tinklo reformos (toliau – reforma).

Diskusijos pradžioje savivaldybės administracijos specialistai pristatė reformos tikslus ir uždavinius, Elektrėnų savivaldybės sveikatos priežiūros įstaigos tinklo esamą situaciją ir prielaidas dalyvauti reformoje.

Savo nuomonę dėl reformos išsakė Elektrėnų savivaldybės meras Kęstutis Vaitukaitis, kiti savivaldybės tarybos nariai, administracijos specialistai.

Diskusijos dėl Elektrėnų savivaldybės sveikatos priežiūros įstaigos tinklo pertvarkos bus tęsiamos. Lapkričio 29 d. Elektrėnų savivaldybės administracija dėl reformos nuotoliniu būdu tarsis su Trakų r. savivaldybės atstovais. Taip pat numatyti tolesni pasitarimai su Elektrėnų sav. tarybos nariais, savivaldybės sveikatos priežiūros įstaigų vadovais, SAM, Vilniaus teritorinės ligonių kasos atstovais.

Primename, kad Elektrėnų savivaldybė prašo vietos gyventojų įsitraukti į reformos sprendimų priėmimą iki 2021 m. gruodžio 7 d.

Tarybos ir mero sekretoriatas 

Related posts