I. IŠMINTIS / I. KŪRYBA # JERONIMO LAUCIAUS P.<66/110> FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS „BELAUKIANT NUŠVITIMO“ (2022 M. SAUSIO 03 – 09 D.) # 2022-01-02

I. IŠMINTIS / I. KŪRYBA

JERONIMO LAUCIAUS 

66/110

JERONIMAS LAUCIUS, FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės jums linkintis  Lietuvos „Žinijos“ draugijos POZITYVISTŲ klubo steigėjas,  rašytojas , individualių energetinių seminarų lektorius 

FORTŪNOS ENERGETINIS

RECEPTAS „BELAUKIANT NUŠVITIMO“

    (  2022 M. SAUSIO 03 – 09 D.)

2022 – 01 – 02

Fortūna sveikina „Dirst“ skaitytojus su Naujųjų metų pradžia, o ką ji pasveikina, tuos ir lydi fortūniškos dienos, galbūt ir energetinis minties nušvitimas.

Kartais netikėta šviesa taip apakina žmogų, kad jis kuriam laikui tampa tarsi neregys.

Kartais žybsnis švysteli danguje, trumpam nušviečia tik dangų, ir užgęsta.

Kai kas tame blyksnyje įžvelgia jam siųstą lemties ženklą, kurį mindamas jis pradeda atrasti ir savo gyvenimo paslaptis.

Būna, kad šviesos nubrėžta dangumi trajektorija žmogui parodo kur link eidamas  jis turi ieškoti savo laimės.

Tačiau pats lemtingiausias yra minties nušvitimas.

Jei jis neapakina, neužgęsta nepastebėtas, tai žmogų jis ir pažadina, ir išveda į gyvenimo kelią. Jis daro atradimus, stebuklus, suteikia pažinimo, gyvenimo meilės galią.

Jei tik jis neapakina, neužgęsta nepastebėtas…

P.S. Ir šiais metais susitikime mūsų svetainėje www.tryszvaigzdutes.ltSkyrelyje „Šventiniai seminarai. Susitikimai“ sužinosite, kad sausio 6 d. 15 val. nuotoliniu būdu įvyks nemokamas seminaras-diskusija APIE REGĖJIMUS IR NUŠVITIMUS. Tegul Naujieji metai prasideda naujais nušvitimais.

 

Related posts