I. KELIAI # WWW.DIRST.LT P. <1208 / 1359> SITUACIJA I # 2022 – 03 – 02

I. KELIAI

1208 / 1359

SITUACIJA I

Informacijos šaltinis: eismoinfo.lt

Portale paskelbta: 2021 – 03 – 02

Aktuali šaltinio informacinė medžiaga: 

I. Kelių būklė ir eismo sąlygos

(KBES)

2022 – 03 – 02  06:00 

Rajoniniuose keliuose vietomis yra slidžių ruožų! Būkite budrūs!

Šalyje valstybinės reikšmės pagrindinių kelių dangos daugiausia sausos, vietomis drėgnos, tik rytų ir pietryčių Lietuvoje bei Telšių ir Mažeikių rajonuose mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai vietomis išlieka provėžoti, kai kur padengti plonu prispausto ar pažliugusio sniego sluoksniu, aplediję. Vairuotojų prašome atkreipti dėmesį į kelio dangos būklę, ypač važiuojant miškingose vietovėse ir rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį.

Tauragės ir Šilutės rajonuose eismo sąlygas sunkina rūkas, matomumas vietomis siekia iki 200 metrų.

Lietuvoje be kritulių. Oro temperatūra nuo 3 iki 8 laipsnių šalčio.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną be kritulių. Aukščiausia oro temperatūra nuo 2 iki 7 laipsnių šilumos.

##

II. KBES 

2022 – 03 – 02  13:00

Rajoniniuose keliuose yra slidžių ruožų! Būkite budrūs!

Šalyje valstybinės reikšmės kelių dangos daugiausia sausos, tik šiaurės rytų ir pietryčių Lietuvoje bei Telšių ir Mažeikių rajonuose mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai dar vietomis išlieka provėžoti, kai kur padengti plonu prispausto ar pažliugusio sniego sluoksniu. Vairuotojų prašome atkreipti dėmesį į kelio dangos būklę, ypač važiuojant miškingose vietovėse ir rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį.

Lietuvoje be kritulių. Oro temperatūra nuo 2 iki 5 laipsnių šilumos.

##

III. KBES 

2022 – 03 – 02  16:00 

Rajoniniuose keliuose yra slidžių ruožų! Būkite budrūs!

Šalyje valstybinės reikšmės kelių dangos daugiausia sausos, tik šiaurės rytų ir pietryčių Lietuvoje bei Telšių, Joniškio ir Mažeikių rajonuose mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai dar vietomis išlieka provėžoti, kai kur padengti plonu prispausto ar pažliugusio sniego sluoksniu. Vairuotojų prašome atkreipti dėmesį į kelio dangos būklę, ypač važiuojant miškingose vietovėse ir rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį

Lietuvoje be kritulių. Oro temperatūra nuo 2 iki 5 laipsnių šilumos.  

Naktį eismo sąlygas sunkins rūkas ir šerkšnas! Vairuokite atidžiai!

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, naktį be žymesnių kritulių. Kai kur rūkas, šerkšnas. Žemiausia oro temperatūra nuo 1 iki 6, rytų Lietuvoje kai kur iki 8 laipsnių šalčio.

##

IV. Galimi eismo sutrikimai dėl didžiagabaričio krovinio vežimo maršrutu Meiliakalnio k. 1, Širvintų r. – Šlapšilės k., Klaipėdos r.

2022-02-28

2022 m. kovo 2 d. nuo 11 val. maršrutu Meiliakalnio k. 1, Širvintų r. – Šlapšilės k., Klaipėdos r. bus vykdomas didžiagabaričio krovinio pervežimas, todėl galimi trumpalaikiai eismo sutrikimai.

Važiavimo maršrutas :

Meiliakalnio k. 1, Meiliakalnio k., Širvintų r. – 5217 – 108 – A1 – 2220 – 228 – Klaipėdos r. sav., Dauparų-Kvietinių sen., Šlapšilės k.  Šlapšilės ir Eglynų gatvių sankryža.

Related posts