I. KELIAI # WWW.DIRST.LT P. <1213 / 1364> SITUACIJA I # 2022 – 03 – 03

I. KELIAI

1213 / 1364

SITUACIJA I

Informacijos šaltinis: eismoinfo.lt

Portale paskelbta: 2021 – 03 – 03

Aktuali šaltinio informacinė medžiaga: 

I. Kelių būklė ir eismo sąlygos

(KBES)

2022 – 03 – 03  09:00 

Rajoniniuose keliuose yra slidžių ruožų! Būkite budrūs!

Šalyje valstybinės reikšmės pagrindinių kelių dangos daugiausia sausos, vietomis drėgnos, tik rytų ir pietryčių Lietuvoje bei Telšių ir Mažeikių rajonuose mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai vietomis išlieka provėžoti, kai kur padengti plonu prispausto ar pažliugusio sniego sluoksniu, aplediję. Vairuotojų, vykstančių mažesnio eismo intensyvumo rajoniniais keliais, prašome atkreipti dėmesį į kelio dangos būklę, ypač važiuojant miškingose vietovėse ir rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį.

Lietuvoje be kritulių. Oro temperatūra nuo 3 laipsnių šalčio iki 2 laipsnių šilumos.

##

II. KBES 

2022 – 03 – 03  16:00

Rajoniniuose keliuose yra slidžių ruožų! Būkite budrūs!

Šalyje valstybinės reikšmės kelių dangos daugiausia sausos, tik šiaurės rytų ir pietryčių Lietuvoje bei Telšių ir Mažeikių rajonuose mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai dar vietomis išlieka provėžoti, kai kur padengti plonu prispausto ar pažliugusio sniego sluoksniu. Vairuotojų prašome atkreipti dėmesį į kelio dangos būklę, ypač važiuojant miškingose vietovėse ir rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį.

Lietuvoje be kritulių. Oro temperatūra nuo 1 iki 6 laipsnių šilumos.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, naktį be žymesnių kritulių. Žemiausia oro temperatūra nuo 0 iki 5 laipsnių šalčio.

##

Related posts