I.: IŠMINTIS / KŪRYBA # JERONIMO LAUCIAUS P. <124> FORTŪNOS ENERGETINIS  RECEPTAS „MYLĖK SAVO LIKIMĄ“ (2022 M. KOVO 28 – BALANDŽIO 03 D.) # 2022 – 03 – 27

I.: IŠMINTIS / KŪRYBA

JERONIMO LAUCIAUS 

 124

JERONIMAS LAUCIUS, FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės jums linkintis  Lietuvos „Žinijos“ draugijos POZITYVISTŲ klubo steigėjas,  rašytojas , individualių energetinių seminarų lektorius 

2022 – 03 – 27

FORTŪNOS ENERGETINIS 

RECEPTAS „MYLĖK SAVO LIKIMĄ“

    (2022 M. KOVO 28 – BALANDŽIO 03 D.)

Fortūnos likimas tapo fortūniškas tik todėl, kad ji fortūniškai mylėjo savo Likimą. Tas fortūniškas dėsnis galioja kiekvienam. Naudokis tuo ir būk apdovanotas Likimo dovanomis.

Mylėk savo Likimą

Likimas – kaip bendrakeleivis, kuris nepalieka Tavęs visame Gyvenimo kelyje, pataria kiekvienoje Gyvenimo kryžkelėje.

Likimas – tai mintys, kurias jis siunčia žmogui, kad jis atrastų save, kad nepasimestų savo likimo tarp begalės kitų likimų.

Jei Tu išgirstum visus žodžius, kuriuos Tau siunčia Likimas, tai būtum ne tuo, kuo esi, o taptum tuo, kuo Tave sutvėrė Kūrėjas.

Jei Tu išgirstum bent pusę žodžių, kuriuos siunčia tik gero Tau linkintis Likimas, tai jau pasiektum didelio kelio, didelių gyvenimo atradimų pusiaukelę.

Jei Tu išgirstum bent pirmus žodžius, kuriuos Tau siunčia Likimas, tai būtų: „Mylėk savo Likimą“.

P.S. Susitikime mūsų svetainės www.tryszvaigzdutes.lt, skyreliuose: „Širdies globa, sielos slauga“, ”Energetiniai seminarai 2022“ ir kt. Bendraukime tel. 8687 75147. 

Related posts