I.: IŠMINTIS / KŪRYBA # JERONIMO LAUCIAUS P. <126> FORTŪNOS ENERGETINIS  RECEPTAS „GYVENIMO LAIKRODŽIŲ MEISTRAI“ (2022 M. BALANDŽIO 11 – 17 D.) # 2022 – 04 – 10

I.: IŠMINTIS / KŪRYBA

JERONIMO LAUCIAUS 

 126

JERONIMAS LAUCIUS, FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės jums linkintis  Lietuvos „Žinijos“ draugijos POZITYVISTŲ klubo steigėjas,  rašytojas , individualių energetinių seminarų lektorius 

2022 – 04 – 10

FORTŪNOS ENERGETINIS 

RECEPTAS „GYVENIMO LAIKRODŽIŲ MEISTRAI“

    (2022 M. BALANDŽIO 11 – 17 D.)

Jei prie šiandienos sunkumų  pridėtum dar ir tai, ką blogo saugai prisiminimuose, tai gali likti per mažai jėgų, kurių taip reikia esančių problemų įveikimui. Fortūna linki būti ryžtingu savo Gyvenimo laiko konstruktoriumi, azartišku Fortūnos  galimybių ieškotoju.

Jei Tu, apimtas pažinimo geismo, imsi ir išardysi laikrodį, o supratęs, kaip veikia mechanizmas, vėl surinksi, tai laikrodis neis, jei ant stalo liks bent menkiausia neįmontuota laikrodžio detalė.

Laikrodis sukonstruotas taip, kad jam reikalinga viskas, kas ten konstruktoriaus buvo sudėta iš pradžių.

Visai kitaip veikia Gyvenimo laikrodžiai.

Kai Tu, ieškodamas Gyvenimo meilės ir prasmingumo, ant minčių stalo išdėliosi visus praėjusio laiko įvykius, o viską, kas buvo klaidinga, netikslinga, kas neverta prisiminti, viską, kas nepuošia šiandienos, išmesi į minčių sąvartyną, tai pasijusi tarsi būtum įsigijęs naują Gyvenimo laikrodį.

Dabar jis Tau rodys, kur ieškoti naujų gyvenimo vertybių, gyvenimo grožio, dabar jis skaičiuos tik likimo dovanas, kurių anksčiau būtum nepamatęs, jų negavęs.

Visas gyvenimas – Gyvenimo laikrodžių meistrystės tobulinimosi kursai…

P.S. Plačiau www.tryszvaigzdutes.lt. Jūsų mintims ir klausimams el. p. JeronimasL@gmail.com 

Related posts