I.: IŠMINTIS / KŪRYBA # JERONIMO LAUCIAUS P. <132> FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS „DŽIAUGSMO MEDŽIOTOJAI “ (2022 M. GEGUŽĖS 23-29 D.) # 2022-05-22

I.: IŠMINTIS / KŪRYBA

JERONIMO LAUCIAUS 

 132

JERONIMAS LAUCIUS, FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės jums linkintis  Lietuvos „Žinijos“ draugijos POZITYVISTŲ klubo steigėjas,  rašytojas , individualių energetinių seminarų lektorius 

2022-05-22

FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS „DŽIAUGSMO MEDŽIOTOJAI „

    (2022 M. GEGUŽĖS 23-29 D.)

Kodėl vieni jaučiasi laimingi, moka džiaugtis gyvenimu net ir tuomet, kai aplinkui atrodo nieko nėra džiaugsmingo. Fortūna ir kuria energetinius receptus, generuoja medžiotojo azartą, energetines mintis, kame ir atranda tik džiaugsmo medžiotojams matomus sėkmės lobius.

##

Ilgai vaikščiojęs po mišką, jis sutiko medžiotojus, kurie sustoję ratu džiaugėsi medžioklės grobiu.

Keista, galvojo pats sau žmogus, aš visą dieną ieškodamas ramybės praleidau miške, bet nemačiau nei jokio šerno, nei lapės, nei kiškio, o jie tai sumedžiojo.

Jie yra medžiotojai, todėl ir sumedžiojo, – vėlai vakare jis lemtingai išsprendė tą galvosūkį, kuris jam tapo vertas atradimo.

Galbūt todėl, kad nebuvau džiaugsmo medžiotojas, dėl to ir patyriau daug nesėkmių, galbūt dėl to ir esu toks liūdnas ir pavargęs.

Nuo šios šiandien, kaip tikras medžiotojas, visur ieškosiu sėkmės pėdsakų, eisiu ten, kur jie veda ir atrasiu visus gyvenimo sėkmės lobius.

Dabar, kaip ir tie medžiotojai, aš džiaugiuosi viskuo, ką atradęs, ką sumedžiojęs mintimis, žvilgsniais, visais stebuklais, kurie ir skirti tik džiaugsmo stebuklų medžiotojams.

P. S. Plačiau www.tryszvaigzdutes.lt. Skyrelyje „Birželio mėnesio seminarai“ rasite kaip prisijungti prie nemokamo seminaro „Džiaugsmo medžiotojai“. Džiaugsmo medžiotojų būrelio tel. 8 687 75147, el. p. JeronimasL@gmail.comSusitikime ir pasimatykime You Tube, Komentaras TV plius „Atrask save“. 

Related posts