I. HUMORAS # JONO PAULAUSKO P. <359> ANEKDOTAI, TIKSLIAU – LINKSMI PALYGINIMAI # 2022-05-29

I. HUMORAS

JONO  PAULAUSKO

 

359

 JONAS PAULAUSKAS

2022 – 05 – 29

Štai linksmi palyginimai. 

Pasijuokime! 

Geros nuotaikos!

A   N   E   K   D   O   T   A   I

T I K S L I A U –

L I N K S M I  P A L Y G I N I M A I

 ##

11 skirtumų tarp vyrų ir moterų elgesio

1. Pravardės

Jeigu merginos ruošiasi susitikti vakarėlyje, jos viena kitą vadina Vikulia, Zuikė, Pelytė arba Katė, o jeigu vyrai nusprendžia išgerti po bokalą alaus, pas juos paprasčiau: į areną išeina Storas, Minkštas, Pūstažandis arba Riebus.

2. Sąskaita už pietus

Jeigu vyrai nutarė kartu papietauti, jie nepriklausomai nuo sąskaitos susimes po lygiai, netgi jeigu gauta suma viršys sąskaitą, o jeigu merginos turi susimokėti, tai joms sukelia nemažai emocijų: jos pasiima skaičiavimo mašinėles ir ima skaičiuoti, kas kiek turi mokėti.

3. Pinigai ir pirkiniai

Jeigu kažko reikia vyrui, jis už tą daiktą gali sumokėti dvigubai, kad tik jį gautų, o mergina gali laukti akcijos, o po to tą drabužį pasidėti į viršutinę antresolę ir pamiršti apie jį mažiausiai visam gyvenimui.

4. Vonia

Vyrai šiuo klausimu nelabai rūpinasi, todėl jų vonioje ant lentynėlės gali rasti tik būtiniausius reikmenis, o štai eilinė savimi besirūpinanti moteris savo vonios arsenale turi tiek visko, kad vyrui pavyks pažinti tik pačią mažąją to dalį.

5. Barniai

Barnyje paskutinis žodis visada yra moters. Visa, ką leis sau pasakyti vyras po to, bus jau naujo barnio pradžia.

6. Ateitis

Moterys panikuoja dėl ateities iki to momento, kol ant piršto nesužiba sutuoktuvių žiedas. Vyrai gi atvirkščiai: jiems nesvarbu, kas bus rytoj, kol nesutinka tos, kurią nori vesti.

7. Sėkmė

Kas yra sėkmė vyrui? Algos dydis, o tiksliau, sugebėjimas padengti moters išlaidas ir netgi truputį pasilikti sau. Kas yra sėkmė moteriai? Sugebėjimas susirasti tokį vyrą.

8. Santuoka

Kai moteris tuokiasi, ji labai tikisi, kad vyras išliks toks pat romantiškas ir niekada nesikeis. Kai veda vyras, jis tikisi, kad jo žmona išliks tokia pati. Deja, šiuo atveju klysta abu.

9. Graži apranga

Moteris, kur ji beeitų, visada stengsis atrodyti pritrenkiančiai, nes juk niekada nežinai, kur sutiks tą princą ant balto žirgo. Vyrui yra tik dvi progos pasipuošti: vestuvės arba laidotuvės.

10. Natūralumas

Vyrui tai įprasta būsena, tad jis vienodai atrodo ir pabudęs, ir prieš užmigdamas. Moteris per naktį patiria neįtikėtinus pokyčius.

11. Vaikai

Vaikai nuo mamos negali turėti jokių paslapčių. Visos jų paslaptys tampa jos paslaptimis. Jai nereikia rūpintis tuo, kada jos vaikui laikas pas stomatologą. Ji žino, kada jos sūnaus pirmasis pasimatymas su nauja drauge. Ji pažįsta geriausius dukters draugus, žino, kokią knygą dukra neseniai perskaitė ir į ką vėl įsimylėjo. Vyras gi kartais neprisimena vardų tų vaikų, kurie kartu su juo po vienu stogu.

##

Related posts