I.: LIETUVOJE / VILNIAUS APSKRITIES / ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS # WWW.DIRST.LT P. <1829> DIRST: „TAUTIŠKA GIESMĖ APLINK PASAULĮ“ # 2022-06-30

I.: LIETUVOJE / VILNIAUS APSKRITIES / ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS 

1829

DIRST: „TAUTIŠKA GIESMĖ APLINK PASAULĮ“

2022-06-30

Informacijos šaltinis: 

Aktuali šaltinio informacinė medžiaga: 

„Tautiška giesmė aplink pasaulį“ nuskambės 14-ąjį kartą

2022-06-30

Šiemet liepos 6-ąją, Lietuvos Valstybės dieną, „Tautiška giesmė aplink pasaulį” nuskambės jau 14-ąjį kartą. Visame pasaulyje Valstybės dieną lietuviai švenčia ir susiburia kartu sugiedoti Lietuvos himną. „Tautiškos giesmės“ giedojimas tapo pagrindine Valstybės dienos šventimo forma.

„Solidarūs – mes stiprūs!” – tokia žinia šiemet apskries pasaulį ir parodys, kad tvirti ir stiprūs lietuviai yra todėl, kad moka susitelkti. Daug kartų esame įrodę, kad būdami skirtingi ir turėdami įvairias nuomones, svarbiausiais momentais mokame susitelkti vardan vieningo tikslo ir apginti tai, kas mums brangiausia.

Nors esame kelių milijonų tauta, sugebame pademonstruoti lyderystę ir įkvėpti kitus. Esame vienintelė tauta pasaulyje, kuri kiekvieną liepos 6-ąją susijungia vardan savo Tėvynės.

Kiekvieno indėlis ir balsas yra svarbūs. Švęskime Valstybės dieną, švęskime „Tautišką giesmę“ – stiprūs išliksime, jei būsime solidarūs!

https://fb.me/e/2KnCMudrK

Organizatorių informacija

Related posts