I.: IŠMINTIS / KŪRYBA # JERONIMO LAUCIAUS P. <137> FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS „IŠGYDYTAS LAIKAS“ (2022 M. LIEPOS 04-10 D.) # 2022-07-03

I.: IŠMINTIS / KŪRYBA

JERONIMO LAUCIAUS 

 137

JERONIMAS LAUCIUS, FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės jums linkintis  Lietuvos „Žinijos“ draugijos POZITYVISTŲ klubo steigėjas,  rašytojas , individualių energetinių seminarų lektorius 

2022-07-03

FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS

„IŠGYDYTAS LAIKAS“

    (2022 M. LIEPOS 04-10 D.)

Gal kartais liūdesiu, nerimu mus užkrečia ne kas kitas, o pats Laikas, gal pats Laikas savo mintimis, jausmais išgydytų tą ligoniuką, kad galėtume džiaugtis ir šiandiena, ir rytdiena, ir visu Gyvenimu, kuris ir yra tikrasis džiaugsmo šaltinis.

Nuolat susirūpinęs užgulusiomis bėdomis, jis nepastebėdavo sutiktų draugų, pažįstamų, praeidavo pro juos net nepasisveikinęs.

Ir jie ėmė su juo nesisveikinti.

Niekas nors retsykiais nebesustodavo paklausti: „Kaip gyveni?“

Kartą susirgęs, labai nustebo ir nuliūdo, kad niekas jo neaplankė, neatėjo paguosti, padėti.

Sveikdamas suprato, kodėl ir laikas jam buvo toks svetimas, neguodžiantis, niekuo nepadedantis atrasti gyvenimo draugystės, neteikiantis meilės.

Dabar jis jau kas rytą sveikindavosi su aušra, su ateinančia nauja diena, su kiekviena gyva gyvenimo akimirka.

Pasveiko ir jis, ir jo Gyvenimo laikas.

P.S. Būkite sveiki ir laimingi. Susitikime You Tube Komentaras TV Plius „Atrask save“ ciklo kassavaitiniuose  pokalbiuose, svetainėje  www.tryszvaigzdutes.lt, tel.8687 75147. 

##

Related posts