I.: IŠMINTIS / KŪRYBA # JERONIMO LAUCIAUS P.<150> FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS „NAKTIES DOVANOS“ (2022 M. SPALIO 03-09 D.) # 2022-10-02

I.: IŠMINTIS / KŪRYBA

JERONIMO LAUCIAUS 

 150

JERONIMAS LAUCIUS, FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės jums linkintis  Lietuvos „Žinijos“ draugijos POZITYVISTŲ klubo steigėjas, rašytojas, individualių energetinių seminarų lektorius 

2022-10-02

FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS „NAKTIES DOVANOS“

(2022 M. SPALIO 03-09 D.)

Fortūna globoja žmogų ne tik dienomis, ji budi ir naktį. Kai žmogus miega, Fortūna jam siunčia pranašiškus ženklus, kuriuos priima tik tie, kurie naktį pasitinka kaip kokią žvaigždėtą karalienę, kurie laukia savo darbais ir tikėjimu užtarnautų stebuklų.

##

Naktis, kaip dienos šviesos praradimas, kaip tamsos apgultis, tėra tik tiems, kurie patys save paskandina savo tamsoje.

Laimingieji naktį pasitinka kaip kokią žvaigždėtą karalienę, kuri, atsilygindama už tokį susitikimą, prima juos į savo glėbį, apdovanoja karališka globa.

Per sapnus naktis siunčia lemties kodus, palieka visą laisvę pačiam žmogui juos tinkamai išsišifruoti. Laimingiesiems tai tikra dovana. Jie sugauna sapnų siųstus ženklus, kad juose atrastų Likimo meilę ir jo globą.

Naktis – visų dienos ligų slaugytoja ir gydytoja. Dieną prisėlinusius neramumus, skausmus naktis atiduoda praeities sargams, gydo sveika užmarštimi ir šviesiais prisiminimais.

Naktis gali būti ir Tavo naujų darbų, naujų minčių įkvėpėja ir globotoja.

P.S. Apie Fortūnos globą ir energiją kalbuosi savo vedamuose seminaruose. Kaip visada, o ypač spalyje, su Fortūnos pagalba galime susitikti mūsų leidyklos svetainėje www.tryszvaigzdutes.lt,  galime išleisti Jūsų knygą. Tel. 8687 75147. 

## 

Related posts