I. VILNIAUS APSKRITIES / ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS # ROMUALDO ČERNECKIO / WWW.DIRST.LT P.<5553> DIRST: DĖL VIEVIO MIESTO MAUDYKLOS # 2022-11-09

I. VILNIAUS APSKRITIES / ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS 

ROMUALDO ČERNECKIO

 

5553

DIRST: DĖL VIEVIO MIESTO MAUDYKLOS

2022-11-09

Informacijos šaltinis: 

Aktuali šaltinio informacinė medžiaga: 

VIEVIO MIESTO MAUDYKLA BUVO YRA IR BUS VIEŠA

2022-11-09

Pastebėta, kad 2022-11-08 socialinio tinklo ,,Facebook“ tarp gyventojų populiarioje grupėje buvo pateikta visuomenę klaidinanti informacija dėl Vievio mieste Kranto g. 7 esančio sklypo planavimo.

Informuojame, kad:

šis sklypas nėra planuojamas 15 arų apimties, šie matmenys buvo nurodyti pastato savininkų prašyme, tačiau Elektrėnų savivaldybės administracija ir Nacionalinė žemės tarnyba (NŽT) nepritarė tokiam sklypo plotui.

Elektrėnų savivaldybės administracijos direktoriaus sprendimu (2022-10-05 Nr. 03.2-07-1168) šio sklypo formavimo ir pertvarkymo projekto rengimas yra nutrauktas dėl sklypo ploto ir ribų parinkimo.

Pabrėžiame, kad paplūdimys nėra ir nebus privatizuotas. Savivaldybė užsakė paslaugas ir pradėjo procesą, kad maudyklos vietoje būtų suformuotas valstybinės žemės sklypas visuomenės poreikiams pagal pridedamą preliminarų planą.

Nuotraukoje matote Vievio viešosios pirties, mini SPA erdvės ir viešojo maitinimo pastato koncepcijos preliminarią vizualizaciją.

Pastaruoju metu socialiniuose tinkluose pastebima daug melagingos ir klaidinančios informacijos, kuria siekiama paveikti gyventojus, todėl raginame nepasiduoti provokacijoms ir tinkamai įvertinti publikuojamus skelbimus.

Elektrėnų savivaldybės administracija

Related posts