I.: IŠMINTIS / KŪRYBA # JERONIMO LAUCIAUS P.<158>FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS „PALAUKITE – TEGUL PASIVEJA“ (2022 M. LAPKRIČIO 28-GRUODŽIO 04 D.) # 2022-12-01

I.: IŠMINTIS / KŪRYBA

JERONIMO LAUCIAUS 

 158

JERONIMAS LAUCIUS, FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės jums linkintis  Lietuvos „Žinijos“ draugijos POZITYVISTŲ klubo steigėjas, rašytojas, individualių energetinių seminarų lektorius 

2022-12-01

FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS

„PALAUKITE – TEGUL PASIVEJA“

(2022 M. LAPKRIČIO 28-GRUODŽIO 04 D.)

Fortūna iš savo fortūniškos patirties teigia, kad skubėjimas – tai laiko paniekinimas, jo praradimas. Eiti kartu su laiku – vadinasi, eiti kartu su Fortūna. Pabandykime.

 Kai žmonės ėmė labai skubėti, lenktyniauti vieni su kitais, jų sielos, per amžius nežinodamos tokio tempo, nebespėjo paskui juos, ėmė atsilikinėti.

Gyvenimo kelyje likę be sielų žmonės kurį laiką to net nepastebėdavo.

Jie buvo taip užsiėmę lenktynėmis su kitais, su laiku, su savimi, kad pagalvoti apie kažkokias tai sielas nelikdavo to paties laiko, su kurio nesėkmingai lenktyniavo.

Laikas, nieko nežinodamas apie lenktynes kaip visada ėjo savo laiku, dalindavo karališkas laiko dovanas tik einantiems kartu.

Kaip bebūtų užsiėmę besieliai žmonės, jie negalėdavo nepajusti užgriuvusių vargų, negalėdavo nesuprasti, kad gyvenimas tampa ne visai gyvenimas, kad ir jie patys tarsi jau ne visai žmonės.

Iš to vargingo gyvenimo pabėgdavo tik tie, kurie pagauti netikėto jausmo ar sustabdyti ligos sustodavo, lyg kažko laukdami apsidairydavo, širdimi pajusdavo, kad gyvenimas – tai ne tik bėgimo takas.

Laimingiausieji sulaukdavo ir toliausiai atsilikusių sielų, kurios, pasiilgusios namų, dar jaukiau juos puošdavo.

  ##

##

 P. S. Leidyklos„Trys žvaigždutės“ svetainėje www.tryszvaigzdutes.lt galite jaustis, kaip namuose. Užsukite.

Bendraukime You Tube – Komentaras TV Plius „Atrask save“ ciklo mano kassavaitiniuose pokalbiuose. Tel. 8687 75147, el. p. jeronimasL@gmail.com

Related posts