I.: IŠMINTIS / KŪRYBA # JERONIMO LAUCIAUS P.<159> FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS „IEŠKOTI VERTA“ (2022 M. GRUODŽIO 05-11 D.) # 2022-12-04

I.: IŠMINTIS / KŪRYBA

JERONIMO LAUCIAUS 

 159

JERONIMAS LAUCIUS, FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės jums linkintis  Lietuvos „Žinijos“ draugijos POZITYVISTŲ klubo steigėjas, rašytojas, individualių energetinių seminarų lektorius 

2022-12-04

FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS

„IEŠKOTI VERTA“

(2022 M. GRUODŽIO 05-11 D.)

Fortūna kartais ima ir paklausia: „O kur Tavo minčių, jausmų namai, kuriuose gyvena Tavo mintys, Tavo svajonės, Tavo norai, kur Tu būtum vienintelis savo minčių, jausmų valdovas?“

Žmogus, išgirdęs tą Fortūnos klausimą, leidžiasi į kelionę, kad atrastų tai, kuo jis yra apdovanotas, kas jam priklauso nuo pat gimimo.

Metų metus vakarais jis peržengdavo namų slenkstį, kaip įpratęs prieškambaryje kabindavo paltą, vaikščiodavo po visus kambarius, tačiau tik tą kartą suprato, kad iš tikrųjų niekada nėra buvęs savo paties namuose, kad jis jų neturi.

Kiek beieškojo, kiek bevargo, niekur negalėjo rasti nei savo minčių, nei savo jausmų, niekur nerado nei paties savęs – savo namų.

Mintys buvo kažkur likusios praėjusios dienos keliuose, jausmai užpustyti praeities žiemų pūgų.

Svetimos mintys, svetimi jausmai nei guodė, nei šildė, nei ramino.

Ir iš visų pusių sklindantys garsai netapdavo dabartimi, jie neleido paklausti, sužinoti, kur šiame gyvenime jis yra pats, kur galėtų rasti save.

Benamė dabartis liko tolimesnė už praeitį, o visuose ateities keliuose jis nematė nei vieno kelio ženklo: „Tavo sielos namai“.

Ieškoti verta.

  ##

##

P.S. Leidyklos„Trys žvaigždutės“ svetainėje www.tryszvaigzdutes.lt taip pat galite jaustis, kaip namuose. Užsukite. Gal pravers?

Bendraukime You Tube – Komentaras TV Plius „Atrask save“ ciklo mano kassavaitiniuose pokalbiuose. Tel. 8687 75147, el. p. jeronimasL@gmail.com

Related posts