I.: IŠMINTIS / KŪRYBA # JERONIMO LAUCIAUS P.<166> FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS „NEREIKALINGŲ MINČIŲ RINKĖJAS“ (2003 SAUSIO 23-29 D.) # 2023-01-20

I.: IŠMINTIS / KŪRYBA

JERONIMO LAUCIAUS 

 166

JERONIMAS LAUCIUS, FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės jums linkintis  Lietuvos „Žinijos“ draugijos POZITYVISTŲ klubo steigėjas, rašytojas, individualių energetinių seminarų lektorius 

2023-01-20

FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS

„NEREIKALINGŲ MINČIŲ RINKĖJAS“

(SAUSIO 23-29 D.)

Fortūna daro pačius didžiausius atradimus, kartais juos atranda ten, kur paprastai niekas jų neieško, jų nemato. Kaip ir pačios vitališkiausios mintys, kurios galėtų vesti žmogų  atradimų, gyvenimo grožio keliu, neretai tampa nereikalingomis, bevertėmis.    

##

Kai vieno pokalbio metu draugas jam pasiūlė savo nereikalingas mintis, jis, norėdamas anam padėti, jas priėmė ir pasiliko sau.

Kadangi jam visą laiką patiko daryti gerus darbus, jis ėmė rinkti ir iš kitų žmonių jiems nebereikalingas mintis.

Žmonės su savo mintimis atsisveikindavo be jokio gailesčio, jas atiduodavo nereikalaudami už tai jokio atlygio, dažnai net padėkodavo, kad jiems padėjo atsikratyti nereikalingų minčių kliuviniu, už kurio kartais netyčia net užkliūdavo eidami naujų minčių keliu.

Kartą, užrašęs eilinę žmogaus jam numestą mintį, jis ėmė skaityti viską, ką buvo surinkęs.

Tai buvo mintys apie gyvenimą, apie meilę viso gyvenimo, kurio žmonės kažkada, labai seniai siekė, svajojo, bet vėliau tai pamiršo ir tos mintys tapo jiems visai nereikalingos.

Tai buvo pačios reikalingiausios mintys, kurios, susidraugavusios su jo paties mintimis, stiprino jas nauja energija, žadino abipusę gyvenimo  meilės džiaugsmą.

##

##

P.S. Renku nereikalingas mintis, jas keičiu į ENERGETINIUS SEMINARUS: www.tryszvaizdutes.lt  JeronimasL@gmail.comtel. 8687 75147

Related posts