I.: IŠMINTIS/KŪRYBA # JERONIMO LAUCIAUS P.<171> FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS  “ŽIBINTININKO ŠVIESA“ (VASARIO 27-KOVO 5 D.) # 2023-02-27

I.: IŠMINTIS/KŪRYBA

JERONIMO LAUCIAUS 

 171

JERONIMAS LAUCIUS, FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės jums linkintis  Lietuvos „Žinijos“ draugijos POZITYVISTŲ klubo steigėjas, rašytojas, individualių energetinių seminarų lektorius 

2023-02-27

FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS

 “ŽIBINTININKO ŠVIESA“ 

(VASARIO 27-KOVO 5 D.)

Pati Fortūna yra likiminės šviesos spindulys, bet ji, linkėdama dar didesnės gyvenimo grožio pilnatvės pajautos, mums siunčia savo ištikimąjį palydovą – Žibintininką.

Žibintininkas – tą vardą žinojo ir didelis, ir mažas – ką besutikęs, jis pažvelgdavo jam į akis ir, nepamatęs jose žiburėlio, savo žvilgsniu jį uždegdavo.

Nušvisdavo ne tik to žmogaus akys, bet ir pati gatvė, o kai jis palengva apeidavo visą miestą, nušvisdavo ir pats dangus.

Tačiau, kai žmonės vėl pasinerdavo į darbus, užsidarydavo savo namuose, kažkas jų žvilgsnių šviesas užgesindavo ir vėl aptemdavo miestas, nebelikdavo dangaus.

Tik tamsa.

Žmonės dar labiau laukdavo Žibintininko, laukdavo, kaip saulėtekio.

Ir sulaukdavo.

Taip tęstųsi iki šiolei, bet Žibintininkas vis labiau pavargdavo, jam vis sunkiau sekėsi atlikti savo darbą.

Kai jau visai nebegalėjo išeiti iš namų, jis uždegė savo šviesųjį žibintą danguje, kad žmonės nuo jo galėtų užsidegti savo akių žiburėlius.

Tas žibinto šviesa negęsta iki šiolei.

Tereikia, mintyse ištarus Žibintininko vardą, jo šviesos paieškoti danguje.

Žibintininko vardas, jo šviesos paslaptingumas – tas pats – Žibintininkas.

Tavo akių, tavo gyvenimo Žibintininkas.

 ##

P.S. Žibintininko šviesą palieku savo knygose, ja dalinuosi seminaruose. Susitikime: www.tryszvaizdutes.lt, skyrelis KOVO 8. PRISIJUNK, tel. 8687 75147, el.p. jeronimasL@gmail.com 

##

Related posts