I. SENJORŲ DIENOS # SUSITIKIME SU KANDIDATU Į LIETUVOS RESPUBLIKOS PREZIDENTUS # JONO PAULAUSKO P.<959> 2024-02-23

 I. SENJORŲ DIENOS

JONO  PAULAUSKO

 

959

 JONAS PAULAUSKAS

2024-02-23

SUSITIKIME SU KANDIDATU Į LIETUVOS RESPUBLIKOS PREZIDENTUS

 Vasario 21 d. Žurnalistų namuose Vilniuje įvyko Lietuvos žurnalistų sąjungos (LŽS) senjorų klubo narių susitikimas su kandidatu į Lietuvos Respublikos prezidentus, daktaru, Seimo nariu Aurelijumi Veryga, kuris senjorams žurnalistams pristatė savo rinkiminę programą.

Kandidatas į Lietuvos prezidentus teigė, kad jo būsimos veiklos pagrindinis klausimas būtų Lietuvos demografija, tad jis siektų, kad namo į tėvyne grįžtų kuo daugiau šalies žmonių, kadangi greitai nebebus kam uždirbti pensijų, tad stengtųsi inicijuoti įstatymus, įgalinančius augti ir plėstis šeimos nariu skaičiui.

Išdėstęs savo programą, A. Veryga atsakė į jam pateiktus klausimus, kalbėjo apie savo inicijuotą būnant sveikatos apsaugos ministru sveikatos apsaugos reformą, kuri taip ir nebuvo deramai įgyvendinta.

Žurnalistai įteikė kandidatui savo suvenyrus, eilėraščius, asmeninės kūrybos knygas. Susitikime dalyvavęs LŽS pirmininkas Dainius Radzevičius padovanojo A. Verygai ką tik išspausdintą Lietuvos žiniasklaidos enciklopediją.

Related posts