I.: IŠMINTIS/KŪRYBA # ČIPOLINAS IR DIRSČIUKAS V # RED.P.<9946> 2024-04-09

I.: IŠMINTIS/KŪRYBA

ROMUALDO ČERNECKIO

9946

ČIPOLINAS IR DIRSČIUKAS V

2024-04-09

Č.: 

 – Laba diena. Koks Lietuvoje oras?

D.:

 – Sveikas.  Pas mus saulėta, karšta (iki 26° C) diena.

Č.:

– Kas naujo politinėje padangėje?

D.:

  – Įsibėgėja prezidentiniai rinkimai. Kritiškoje padėtyje esančioje Lietuvoje, kaip jau įprasta, atsirado naujų „gelbėtojų“, siekiančių prezidento posto. Manęs jų gražbyliavimas (pliurpimas) nestebina, kadangi prie to esu seniai įpratęs, jais nepasitikiu ir visa tai vertinu kritiškai. Kai kurie prisistato nesisteminiais, nors tuo netikiu bei manau, kad prie valdžios lovio lendantys kandidatai -„gelbėtojai“, jų socialinė aplinka yra dabartinių valdančiųjų (kartu paėmus ir „opoziciją“) politinių jėgų atmaina. Stebiu atidžiai, tad akivaizdžiai matau jų aferistines pastangas vėl apkvailinti šio šou dalyvius (dalį būsimų rinkėjų).  

Atkreipiau dėmesį, kad dabartinis LR krašto apsaugos ministras Laurynas Kasčiūnas vietose numatęs kurti komendantūras, o atsargos generolas leitenantas, buvęs šalies armijos vadas, Valdas Tutkus šiandien per Taikos koalicijos pristatymą interneto erdvėje užsiminė apie šio politinio susivienijimo štabus įvairiose šalies vietovėse. Tad ir galvoju, ar ateityje nesusiims tarpusavyje buvę bendražygiai ir ar nenukentės dėl jų naivūs žmogeliai…

Ir dar. Kandidatas į prezidentus Eduardas Vaitkus bando steigti naują partiją, bet mano esąs protingesnis už ankstesnius politinius veikėjus, kurių partijos dar visai neseniai buvo tiesiog sutriuškintos. Beje, kai kurie jo agitatoriai labai komiški ir tik trukdo pretendentui.

Taigi, tokios šiandieninės mano mintys rinkimine tema.

Č.: 

  – Ačiū. Sudominai. Iki!

D.:

 – Iki!

Related posts