KULTŪRA   KŪRYBA / JUOZAS STEPANKEVIČIUS  ATSIMINIMŲ KNYGĄ PRISTATĖ VIEVIO BENDRUOMENEI I / 2019 -10 – 22 / 2019 – 10 – 22

KULTŪRA   KŪRYBA

JUOZAS STEPANKEVIČIUS  ATSIMINIMŲ KNYGĄ

PRISTATĖ VIEVIO BENDRUOMENEI 

I

ROMUALDAS ČERNECKIS, www.dirst.lt

2019 –10 – 22

Šiandien šalyje žinomas kelininkas Juozas Stepankevičius savo atsiminimų knygą “KELIAI, KELIAI – MANO SVAJONĖ IR MANO ILGESIO DAINA” pristatė antrą kartą.

Jeigu pirmąkart, rugsėjo 5 d., tokiame teminiame renginyje dalyvavo  www.dirst.lt internetinio leidinio „SKVARBUS ŽVILGSNIS Į BŪTĮ“ kūrybinės grupės nariai ar bičiuliai bei Juozo draugai – kelininkai veteranai iš Vilniaus,Kauno bei kitų šalies vietovių, tai spalio  22 d. į Vievio biblioteką gausiai susirinko aktyvesni miesto bendruomenės nariai bei knygos autoriaus artimieji. Tarp svečių buvo leidinių “Trakų žemė” ir “Voruta” vadovas Juozas Vercinkevičius, tų spaudinių redaktorės.

Kygos pristatymą organizavo leidyklos “Trys žvaigždutės” direktorius, žurnalo “Žvaigždutė” vyr. redaktorius Jeronimas Laucius, vietos kultūros centro bei bibliotekos darbuotojai.

Renginyje žodį tarė Juozo dukra Audronė Stepankevičiūtė, šios knygos leidėjas J. Laucius.

Žinoma, kalbėjo ir pats autorius. Juozas prisiminė savo ankstesnį gyvenimą, pakomentavo rodytas nuotraukas, atsakė į klausimus, padainavo mėgstamos dainos apie kelius vieną posmelį.

Kadangi artėjantį penktadienį jo gimtadienis, tai visi atsistoję sutraukė dainą “Ilgiausių metų”. 

Nuotraukos: 

 

 

Related posts