IŠMINTIS/KŪRYBA: FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS Vasario 17–23 d.  # 2020 – 02 – 17

  IŠMINTIS/KŪRYBA

FORTŪNOS ENERGETINIS

RECEPTAS

Vasario 17–23 d. 

JERONIMAS LAUCIUS, rašytojas, lektorius, leidyklos „Trys žvaigždutės“ (www.tryszvaigzdutes.lt) vadovas – linkėdamas FORTŪNIŠKOS sėkmės

2020 – 02 – 17

Primenu, kad Fortūna, kaip ir žmonės, kas rytą prabunda, keliasi, skuba pasisveikinti su visais Ja pačia besisveikinančiais, siunčia jiems fortūniškus sėkmės receptus, kurių ingredientai ne iš daržų ar fermų, o iš minčių, jausmų, dangaus platybių. Kartu su Fortūna šiai savaitei parinkome šį energetinį receptą.

♦♦

Kadangi šią savaitę mėnulis iš delčios pereis į jaunaties fazę, tai Fortūna dalins savo dovanas tiems, kurie išbandys, kurie  mėgausis NAKTIES TERAPIJA.

 Naktis – energijos, sveikatos  šaltinis, dienos ligų slaugytoja ir gydytoja.

Naktį žmogus perduoda save pasąmonės autopilotui. Autopilotas jus „nuskraidins“ ten, kur buvo jūsų mintys prieš pat miegą. Vadinasi, keletas minučių pozityvaus nusistatymo jums dovanoja 8 valandų energetinę įkrovą.

Jeigu jūs paskutinę valandą (Aukso valandos principas) prieš miegą „nutolsite“ nuo dienos problemų, pasijusite einą ne miegoti, o į susitikimą su dangaus dovanomis, tai pabūsite sveikesni, energingesni, lyg naujai gimę (Restart principas).

Dosnioji Fortūna kviečia šią savaitę aktyviai stebėti savo Fortūniškus  gyvenimo pokyčius, o ryte prabudus nepamiršti pasveikinti prasidedančią dieną, kuri Jus pasveikins savo dovanomis.

P.S. Su norinčiais daugiau sužinoti apie Aukso valandos, Restart ir kitus energetinius principus esu visada pasiruošęs susitikti kad ir Vilniaus knygų mugėje, kurioje mūsų leidykla dalyvaus.

 

Related posts