IŠMINTIS/KŪRYBA: PALAIMINIMAS DANGUMI # 2020 – 03 – 21

  IŠMINTIS/KŪRYBA

PALAIMINIMAS DANGUMI

JERONIMAS LAUCIUS, rašytojas, lektorius, leidyklos „Trys žvaigždutės“ (www.tryszvaigzdutes.lt) vadovas – linkėdamas FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės

2020 – 03 -21

    Žodis dangus, kaip ir pats dangus, talpina savyje be galo daug mistinių, kosminių, sakralinių prasmių.

Dangus – tai ir begalinė gamtos paslapčių erdvė, tai ir visais laikais gyvenusių žmonių didingi, mums palikti minčių rūmai, į kuriuos patenkama ne tik sapnais, bet ir  žmogaus valios bei minčių pastangomis pasiekta dangiška būsena.

Kai žmogus, lyg rūbus, nusimetęs visas savo kasdienines žemiškas mintis, lieka  vienas prieš dangų, jis – jau apsuptas, apgaubtas dangumi, dangaus globa.

Dangus begalinis ir jo globa taip pat begalinė.

Dangus – tai Visatos šventovė, dalinanti savo dovanas,  priimanti mūsų maldas, teikianti palaiminimą.

Nutiesk į Dangų savo akių, savo minčių, savo maldos kelią.

Eidamas tuo keliu niekada neliksi vienas ir beturtis.

Visais laikais gyvenusių žmonių didingų minčių rūmų turtai – tavo.

Kaip ir visas dangaus palaiminimas.

Jei lieki tik tu ir dangus.

Tik dangus ir tu.

Būk palaimintas Dangumi.

Juo palaimink savo gyvenimą.

◊◊

P.S.  Dabar, kai sudėtinga susitikti ne tik  su kaimynais, bet ir pasiekti maldos namus, gauti palaiminimą, reikia atrasti tai, ko neretai nematome per kasdienius skubėjimus, reikia atrasti tai, kas gali mums suteikti gėrio ir stiprybės.

Visiems  vienišiems, prislėgtiems gąsdinančios informacijos žmonėms, kurie neturi su kuo išsikalbėti, pasidalinti savo pergyvenimais, abejojantiems dangaus palaiminimu, aš, kaip pozityvistas, siūlau kasdien nuo 16 iki 17 val. paskambinti man tel. +370687 75147.  Kartais žodis veikia ir kaip vaistas, ir kaip energija.

 

Related posts