SENJORŲ DIENOS/SVEIKATA: KURIAMAS INTERNETINIS POZITYVUMO ENERGETIKOS KLUBAS (IPEK)

  SENJORŲ DIENOS/SVEIKATA

KURIAMAS INTERNETINIS POZITYVUMO ENERGETIKOS KLUBAS (IPEK)

JERONIMAS LAUCIUS,  rašytojas pozityvistas, teigiamos energetikos lektorius

2020 – 04 – 09 

Šiuo karantininiu metu ypatingai svarbu ne tik išlaikyti dvasinę pusiausvyrą, b ir nuolat stiprinti savo vidinę energetiką, susikurti emocinį skydą, kad apsiginti nuo iš visų pusių žmogų puolančios negatyvios informacijos, atrasti ir pasikrauti pozityvumo gyvenimiškąja energija, ja stiprinti savo dvasinį bei fizinį imunitetą, verstis maksimaliai žmogiškame prasmingame gyvenime.

Lietuvos „Žinijos“ draugijoje nuo 2013 metų veikia mano įkurtas POZITIVISTŲ KLUBAS. Kartu su dr. VU docentu Artūru Bautrėnu mes Klubo veiklos nenutraukdavome net vasaromis.

Jau bemaž 10 metų vedu individualius užsiėmimus, energetinius pozityvumo seminarus bendruomenėse, Trečiojo amžiaus universitetuose, Rotary klubuose, be to, mielai bendraujame su LPS Vilniaus „Bočiais“, kitais senjorais ir t.t.

Tokie susiaktyvinimo susitikimai dabar tapo dar aktualesni, reikalingesni, tačiau, savaime suprantama, šiuo metu nei seminarų, nei įprastų individualių energetinių pokalbių vesti nebeįmanoma, o saviizoliacijoje esantiems žmonėms ne tik greičiau išsikrauna vidinio aktyvumo „akumuliatoriai“, bet visiems reikia gauti dar ir papildomos energijos bendravimui, negatyvios aplinkos poveikio kompensavimui. Todėl sulaukus tokių pasiūlymų man ir kilo mintis įkurti INTERNETINĮ POZITYVUMO ENERGETIKOS KLUBĄ.

Kadangi šiuo metu ypatingai svarbios dvasinės sveikatos, žmogaus veiklumo galimybių paieškos temos, tai Klube joms ir skirsime pirmaeilį dėmesį.

Su Klubo nariais nagrinėsime tuos energetinius principus, kurie buvo ypatingai veiksmingi individualių pašnekesių bei pratybų dalyviams. Tai analitiniai pokalbiai apie sveikatingumo aktyvumo paieškas savyje: „Minčių sveikatingumo energetika“, „Energetinės sveikatos jėga“, „Leidimas pasveikti“, „Emociniai bei loginiai skydai“, „Vaistažodžių terapija“ ir kt.

Dabar toks laikotarpis, kad energijos, dvasinės bei fizinės stiprybės reikia ieškoti, atrasti ir naudotis visais įmanomais būdais. Todėl su Klubo nariais pasidalinsiu ir tais energetiniais metodais, kuriuos susargdinęs ir ilgai ieškojęs atradau sau, kaip be vaistų, kurie mažai ir tepadėjo, sustiprinti širdį, visą savo veiklumo potencialą, taip pat dalinsiuosi metodais, kurie labiausiai padėjo mano individualių pokalbių – seminarų dalyviams: „Kaip pasikrauti gamtos energija“, „Nakties terapija“ (NAKTIS – dienos ligų slaugytoja ir gydytoja). Ypač plati ir veiksminga tema, kurią atrasti man padėjo N. Tesla ir A. Einšteino mintys – „Kaip pasinaudoti DANGAUS energetika“ (DANGUS – tai VISATOS ŠVENTOVĖ, dalinanti savo dovanas, priimanti mūsų maldas, teikianti palaiminimą ir meilę BŪČIAI) ir kt.

Norint tapti Klubo nariu, tereikia į el. paštą JeronimasL@gmail.com parašyti žinutę, kad juo pageidaujate būti. Jūsų noras – tai įrodymas, kad esate pasiruošę keistis, kad norite ir galite priimti energetines naujoves, kuriomis kiti sąmoningai ar intuityviai naudojasi jau nuo senų laikų, kad nesate apribotas stereotipais.

Susirinkus bent 30–50 dalyvių, į jūsų el. p. bus siunčiami susiaktyvinimo principai, jų komentarai, pagal kuriuos lengviau galėsite stiprinti savo energetinį sveikatingumą.

Mūsų tikslas, kad rūpinimasis savo sveikatingumo energetika taptų toks pat kasdienis, kaip prausimasis arba rytinė mankšta, besant vienam skirtumui – minėti užsiėmimai būtų jums analogiškai malonūs, kaip kavos gėrimas, kaip ryto pasveikinimas, kaip dovanos, kurią patys ir užsidirbote, gavimas.

Iš tiesų, argi nemalonu būti aktyviu savo dvasinės, emocinės bei fizinės sveikatos globėju, kas dieną atrasti naujas ego vidines galimybes?

Norintys pasitikslinti dėl energetinių principų naudojimosi, pasitarti, kaip veiksmingiau jais pasinaudoti, pasikalbėti kitais rūpimais klausimais, gali kasdien nuo 17 iki 18 valandos man paskambinti tel. 00370 687 75147.

◊◊

S. Daug pozityvios informacijos galite rasti visuose mūsų svetainės (www.tryszvaigzdutes.lt) skyreliuose taip pat mano Feisbuke.

 

Related posts