SENJORŲ DIENOS/SVEIKATA: APIE PIRMĄJĮ SUSITIKIMĄ SU INTERNERTINIO POZITYVIVUMO ENERGETIKOS KLUBO (IPEK) NARIAIS # 2020 – 04 – 09

  SENJORŲ DIENOS/SVEIKATA

APIE PIRMĄJĮ SUSITIKIMĄ SU INTERNERTINIO POZITYVIVUMO ENERGETIKOS KLUBO (IPEK) NARIAIS

JERONIMAS LAUCIUS, linkėdamas naujų energetinių pokyčių rašytojas pozityvistas, teigiamos energetikos lektorius

2020 – 04 – 09

APIE PIRMĄJĮ SUSITIKIMĄ SU INTERNERTINIO POZITYVIVUMO ENERGETIKOS KLUBO (IPEK) NARIAIS

 Balandžio 7 d. (antradienį) įvyko  pirmasis susitikimas su Klubo nariais. Jais tapo tie, kurie į el. paštą JeronimasL@gmail.com parašė žinutę apie tokį norą. Aktyviesiems jau išsiųsti pirmieji energetiniai principai. Nuo šiolei jiems ir tiems, kurie perduos pageidavimus, bus nuolat siunčiamos šiuo metu ypatingai svarbios dvasinės sveikatos, žmogaus energetinių galimybių paieškos temos, aktyvumo pratimai ir t.t.

Tikiu, kad iš lėto, kaip įpratę, Klubas plėsis, ir mes paneigsime tas prognozes, jog karantino sąlygomis padidės antidepresantų naudojimas, buitinio negatyvumo, tarpusavio suderinamumo apraiškos.

Juk žiniasklaidoje rašyta, jog Kinijoje po karantino žymiai padidėjo skyrybų skaičius. Gaila, kad jie neturėjo tokio Klubo.

Mes aktyviai ir praktiškai naudosimės genetiko dr. D. Serapino teiginiu, kad pozityvus mąstymas turi didesnę įtaką nei dieta ir gyvenimo būdas, remsimės Š. Latenjė taisykle, kad pozityvumas – tai energija, tai dvasinė stiprybė, kuri daro įtaką ir sėkmingumui, ir sveikatingumui, net grožiui…

Apie pirmąjį Klubo susitikimą yra informacijos mūsų svetainėje www.tryszvaigzdutes.lt, skyrelis „I susitikimas. Pozityvumo energetikos klubas“. Laukiu naujų tikinčiųjų pozityvumo energetika laiškų.

 

Related posts