VILNIAUS APSKRITIES/ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS: PANDEMIJOS FONE: PRADINIS UGDYMAS # 2020 – 04 – 25

VILNIAUS APSKRITIES/ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS 

PANDEMIJOS FONE:

PRADINIS UGDYMAS

Informacijos šaltinis: www.elektrenai.lt

Portale paskelbta: 2020 – 04 – 25

Aktuali šaltinio informacinė medžiaga: 

2020 – 04 – 20

Dėl vaikų, ugdomų pagal ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo programas priežiūros paslaugų užtikrinimo ir organizavimo nuo balandžio 27 d.

2020-04-24

Vaikų, ugdomų Elektrėnų savivaldybės švietimo įstaigose pagal ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo programas, priežiūra švietimo įstaigose gali būti vykdoma nuo balandžio 27 d., kai yra tėvų, įtėvių, globėjų ar rūpintojų kreipimasis ir pateikiama darbdavio pažyma dėl būtinumo atitinkamas funkcijas (darbus) atlikti darbo vietoje, t. y. į darbą privalo eiti ir būtinąsias funkcijas (darbus) atlikti abu tėvai, įtėviai, globėjai, rūpintojai ir nėra galimybės palikti vaiko namuose, pasitelkiant kitų asmenų pagalbą. Pabrėžtina, kad abu vaiko tėvai, įtėviai, globėjai ar rūpintojai kreipdamiesi dėl vaiko priežiūros bei maitinimo paslaugų turi būti atsakingai įvertinę visas kitas vaiko priežiūros galimybes namuose.

Priežiūrą organizuoja Elektrėnų savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyrius. Jei tėvų, įtėvių, globėjų ar rūpintojų dokumentus dėl būtinos vaiko priežiūros gauna švietimo įstaigos tiesiogiai, jos kartu su Elektrėnų savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriumi priima sprendimą dėl priežiūros paslaugų teikimo, apie kurį informuoja juos pateikusius asmenis.

Iškilus klausimas prašome kreiptis į Elektrėnų savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėją Džeraldą Dagį, tel. 861000699, el. p. dzeraldas.dagys@elektrenai.lt.

Related posts