IŠMINTIS / KŪRYBA: FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS  BALANDŽIO  27 D. – GEGUŽĖS 3 D. # 2020 – 04 – 27

  IŠMINTIS / KŪRYBA

FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS

 BALANDŽIO  27 D. – GEGUŽĖS 3 D. 

JERONIMAS LAUCIUS, rašytojas, lektorius, leidyklos „Trys žvaigždutės“ (www.tryszvaigzdutes.lt) vadovas – linkėdamas FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės

RESTART PRINCIPAS

2020 – 04 – 27

Šį kartą Fortūna Jums lemia atrasti naujas savo energetines galimybes naudojantis RESTART principu.

Žmogaus gyvenimo būdas, santykiai su aplinkiniais, pasitikėjimas savimi ilgainiui suformuoja vidines programas, pagal kurias jis turėtų gyventi sėkmingai, sveikai, nuolat tai papildydamas.

Deja, matantiems tik rūpesčius, nejaučiantiems tvirto gyvenimo pagrindo, ypač dabar – karantino sąlygomis, dažnai susiformuoja neproduktyvios, negatyvios, net kenksmingos sveikatai, varžančios veiklumą programos. Jų nepakeitus žmogus lieka nevalingas, nedarbingas, pyktas, nesugyvenamas, net liguistas.

Kadangi gamtos prigimtinės dovanos niekur nedingusios, jos tik prislėgtos negatyvių minčių bei veiksmų, vadinasi, tereikia išsilaisvinti iš tos dvasinės suirutės, vaizdžiai sakant, nuvalyti apnikusias sielvarto rūdis, atnaujinti, pakeisti viską, panašiai, kaip atnaujinami pakeičiant nebetinkamas detales pamėgti automobiliai, ir vėl keliauti gyvenimo keliais.

RESRART energetinis principas ypač plačiai taikomas kai kuriose Vakarų bei Rytų šalyse. Jo esmę sudaro negatyviųjų minčių analizė, jų pripažinimas, realybės situacijų vertinimas dialogo principu (teigiant ir neigiant įvairių situacijų detales), perspektyvinių norų suformulavimas, jų vaizdinis materializavimas (taikant vizualizacijos metodą) ir naujų programų užfiksavimas.

Jums belieka gilintis į šį nesunkiai metodiškai įgyvendinamą principą ir kasdien atrandant naujus savo dvasinius rezervus, aktyvuojant neišnaudotas savo galimybes startuoti naujiems būties potyriams ir džiaugsmams.

P.S. Kaip visada, kurie neturi su kuo išsikalbėti, pasidalinti savo karantininiais pergyvenimais, kurie nori patys naudotis šiuo Nušvitimo ar kitais energetiniais principais, gali kasdien nuo 16 iki 17 val. man paskambinti tel. +370 687 75147. Visada galite man parašyti į el. paštą JeronimasL@gmail.com. Daug pozityvios informacijos rasite mūsų internetinėje svetainėje (www.tryszvaigzdutes.lt).

Related posts