IŠMINTIS / KŪRYBA: FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS   BIRŽELIO 8 – 14 D.  # 2020 – 06 – 08

  IŠMINTIS / KŪRYBA

FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS

  BIRŽELIO 8 – 14 D. 

JERONIMAS LAUCIUS, rašytojas, lektorius, leidyklos „Trys žvaigždutės“ (www.tryszvaigzdutes.lt) vadovas – linkėdamas FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės

Kaip numesti svorį

 Šią vasarišką savaitę Fortūną ypatingai sujaudino ta žinia, kad daugelis moterų (ir vyrų) per užsitęsusi karantininį laikotarpį priaugo nereikalingų kilogramų, pakenkė savo figūroms, kurias tuojau pat reikės demonstruoti ne tik pliažuose, kurortuose, bet ir artimuosiuose bei toli siekiančiuose susitikimuose, galinčiuose nulemti visą būsimą gyvenimą.

Fortūna, pati būdama moterimi, puikiai žino, kaip svarbu ir kaip sunku sulieknėti, ji žino, kad daugelis metodų yra neefektyvūs, neduodantys jokio rezultato – tik susinervinimą.

Visa laimė, kad yra vienas šimtaprocentinis sulieknėjimo metodas, kurį Fortūnai padovanojo garsus gydytojas, o ji kilniadvasiškai  atskleidžia ir patį aukso vertės metodą, ir jo atsiradimo istoriją.

Tai buvo seniai. Pas gydytoją kreipėsi kilminga aukštuomenės moteris, kuri pagal savo aukštą padėtį paprašė jo patarimo, kaip be jokio vargo sulieknėti iki aukščiausio grožio etalono.

– Tai labai paprasta, – žemai nusilenkęs atsakė gydytojas. – Jums tereikia iš pradžių lėtai pasukti galvą į kairę, paskui į dešinę, po to vėl kairę, paskui į dešinę, vėl į kairę, vėl…

– Supratau, supratau. O kada tai reikia daryti? – nekantraudama nutraukė gydytoją kilmingoji ponia, panorusi jau tą pačią dieną naudotis tuo žaviu metodu.

– Galvą taip sukioti reikia visada, kai tik kas jums pasiūlo valgyti…

Paprasta, tiesa? Fortūna linki jums vasariško grožio ir didelės sėkmės!

P. S. Norintys daugiau sužinoti energetinių sveikatingumo metodų gali apsilankyti mūsų internetinėje svetainėje (www.tryszvaigzdutes.lt), paskambinti man tel. +370 687 75147, parašyti el. paštu JeronimasL@gmail.com, užsisakyti energetinį seminarą.

Related posts