PORTALO WWW.DIRST.LT KRONIKOS/ NUOTRAUKOS: DIRST:  POILSIS GRAŽIAME GAMTOS KAMPELYJE # 2020 – 06 – 14

 PORTALO WWW.DIRST.LT KRONIKOS/ NUOTRAUKOS

DIRST:  POILSIS GRAŽIAME GAMTOS

KAMPELYJE

ROMUALDAS ČERNECKIS, www.dirst.lt 

2020 – 06 – 14 

Poilsiavome puikiame Dzūkijos gamtos kampelyje

(Fotoreportažas)

Anksčiau portalo www.dirst.lt leidinio „Skvarbus žvilgsnis į būtį“ redakcijos bičiulis Antanas Barcys pakvietė mane pailsėti vaizdingame Dzūkijos gamtos kampelyje. Organizatoriai numatė turiningai praleisti laiką birželio 12 – 14 d. Marijanavos kaime prie Jurgiškių tvenkinio (Varėnos r.), sodyboje PAS LORETĄ.

Kartu su portalo www.dirst.lt leidinio „Skvarbus žvilgsnis į būtį“ kūrybinės grupės nariu, Vievio meno mokyklos akordeono mokytoju Andriumi Šimkumi išvažiavome birželio 12 – ąją (penktadienį) po vidurdinio.

Nuvykome saulėtą kaitrią dieną. Iš karto abudu nuskubėjome prie vandens telkinio, kur pasimaudėme, pakvėpavome natūraliu grynu oru, pagal poreikius pabuvome saulėje ar paunksmėje. Andrius krepšinio aikštelėje mėtydamas kamuolį išbandė savo taiklumą. Vėliau susitikome su organizatoriumi Antanu ir išsamiau pasidomėjome apie būsimą poilsinę programą.

Žodžiu, tądien noriai pasinaudojome šeimininkės Loretos suteiktais poilsiniais malonumais.

Vakare paaiškėjo, kad pailsėti suvažiavo apie 16 žmonių. Tarp atvykusiųjų buvo ir vaikų.

21 val. visi susirinkome prie bendro stalo, kur norėjusiems padiskutuoti politikos klausimais buvo suteiktos visos galimybės. Pavakarieniavome, Andrius pagrojo akordeonu.

Kita diena buvo apsiniaukusi, bet ne tokia tvanki, kaip ankstesnė. Kas norėjo žuvavo, kiti bendravo tarpusavyje. Poilsiautojai išsikepė dešrelių bei šašlykų.13 val. visi papietavome. Tada aš ir Andrius su visais atsisveikinome ir išvažiavome namo. Kiti liko dar vienai parai.

Tiesa, bevasarojant krito į akis, jog poilsiautojų mažai…

Nuotraukos:

Related posts