IŠMINTIS / KŪRYBA: FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS   BIRŽELIO  29 – LIEPOS 5 D. # 2020 – 06 – 29

  IŠMINTIS / KŪRYBA

FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS

  BIRŽELIO  29 – LIEPOS 5 D. 

JERONIMAS LAUCIUS, rašytojas pozityvistas, lektorius, leidyklos „Trys žvaigždutės“ (www.tryszvaigzdutes.lt) vadovas – linkėdamas FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės

Šią birželio / liepos savaitę…

Šią vedančią mus į liepą savaitę Fortūna nori patarti visiems tiems, kurie išvykdami į sodybas, atostogauti prie ežerų ar jūros, namuose pamiršo vaistus, daktarų receptus ir nežino, ką daryti likus be vaistų paramos.

 Jei skauda galvą, pagalvokite, kaip gerai, kad neskauda širdies.

Jei skauda širdį, pagalvokite, kaip gerai, kad neskauda galvos.

Abiems atvejais vaistų neprireiks.

Pagal visų mokslų daktarės Fortūnos amžinai galiojantį receptą beveik visus vaistus gali pakeisti optimistinė nuotaika ir viso Gyvenimo meilė.

Visada turėkite mintyse ir širdyje būtinai bent du džiaugsmus, kurių jus noriai laukiate.

Vieno džiaugsmo nepakanka, nes jo sulaukę, kaip sakoma, liksite ant ledo – be džiugesio, todėl tuojau pat prireiks vaistų, kurių neturite.

Jei jus slegia tai, kad priaugote svorio, tuojau pat išmeskite iš galvos tą kvailą mintį – iš karto pajausite palengvėjimą.

Jei jus kankina nemiga, apsiverskite ant trečio šono. Besukdami galvą, kur tas trečiasis šonas, jo ieškodami palengva ir užmigsite. Ieškokite, o Fortūna paaiškina tik tiek, kad tai nebūtinai kito žmogaus šonas.

Visi vaistai, ir tie, kuriuos jūs pamiršote, gaminami iš to, kas auga ant žemės, vadinasi, iš žemės. Jūs ir atsistokite ant žemės – visų vaistų sandėlio. Valgykite vaisius, daržoves, gerkite į sveikatą šaltinio vandenį, organizmas pats atsirinks, kas jam reikalinga.

P.S. Šie Fortūnos receptiniai patarimai tinka ir tiems, kurie vaistų turi pilnus stalčius, bet norėtų be jų apsieiti.

Norintys tęsti energetinio sveikatingumo ieškojimus, galite mane surasti leidyklos internetinėje svetainėje (www.tryszvaigzdutes.lt), tel. +370 687 75147,  el. p. JeronimasL@gmail.com .

Related posts