VILNIAUS APSKRITIES / ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS: WWW.DIRST.LT PUSLAPIS XXVII PAGERBTI MOKYTOJAI # 2020 – 10 – 07

VILNIAUS APSKRITIES / ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS 

XXVII

PAGERBTI MOKYTOJAI

Informacijos šaltinis:  www.elektrenai.lt

Portale paskelbta: 2020 -10 – 07

Aktuali šaltinio informacinė medžiaga: 

APDOVANOTI ELEKTRĖNŲ SAVIVALDYBĖS MOKYTOJAI

2020-10-07

2020 m. spalio 5 d. paminėta Tarptautinė mokytojų diena. Šiemet įgyvendinta naujovė – už reikšmingiausius pastarųjų 3 mokslo metų nuopelnus profesinėje veikloje, mokinių pasiekimus ir pažangą, darbus švietimo srityje, visuomenės demokratinės kultūros, bendražmogiškųjų ir pilietinių vertybių ugdymą paskatinti ir apdovanoti piniginėmis dovanomis Elektrėnų savivaldybės švietimo įstaigų mokytojai.

Elektrėnų savivaldybės administracijos direktoriui 2020 m. liepos 7 d. patvirtinus Elektrėnų savivaldybės mokytojų skatinimo ir apdovanojimo nuostatus, Elektrėnų savivaldybės švietimo įstaigų vadovai buvo supažindinti su galimybe, suderinus su savo įstaigos taryba, teikti Elektrėnų savivaldybės administracijos direktoriui rekomendacijas skatinti ir apdovanoti mokytojus. Kandidatus įstaigos vadovui galėjo siūlyti mokytojai, kiti pedagoginiai darbuotojai, mokiniai, tėvai ir jiems atstovaujančios organizacijos, vietos bendruomenė ir socialiniai partneriai.

Elektrėnų savivaldybės administracijos direktoriaus sudaryta Elektrėnų savivaldybės mokytojų skatinimo ir apdovanojimo komisija svarstė mokyklų vadovų pateiktas rekomendacijas skatinti ir apdovanoti mokytojus, atrinko kandidatus ir pateikė siūlymus Elektrėnų savivaldybės administracijos direktoriui dėl apdovanojimo ir piniginės skatinimo dovanos skyrimo, jos vertės. Atsižvelgusi į įstaigų vadovų pateiktas rekomendacijas ir skirtingus teikiamų skatinti ir apdovanoti kandidatų profesinės veiklos pasiekimus, komisija priėmė sprendimą skirti skirtingos vertės pinigines skatinimo dovanas nuo 200 Eur iki 500 Eur.

Tarptautinės mokytojų dienos proga į netradiciškai, laikantis COVID-19 prevencijos priemonių ir rekomendacijų, organizuotą renginį pakviestus mokytojus ir jų įstaigų vadovus pasveikino Elektrėnų savivaldybės meras Kęstutis Vaitukaitis, Elektrėnų savivaldybės administracijos direktorius Gediminas Ratkevičius, mero pavaduotojas Raimondas Ivaškevičius, administracijos direktoriaus pavaduotoja Inga Kartenienė, Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Džeraldas Dagys. Apdovanoti Elektrėnų savivaldybės mero padėkos raštais ir paskatinti piniginėmis dovanomis šie Elektrėnų savivaldybės švietimo įstaigų mokytojai:

Danutė Gudelienė, Elektrėnų sav. Kietaviškių progimnazijos matematikos mokytoja metodininkė;

Ona Navickienė, Elektrėnų meno mokyklos fortepijono mokytoja metodininkė;

Birutė Morkūnienė, Elektrėnų „Versmės“ gimnazijos chemijos mokytoja metodininkė;

Justina Ivanovaitė, Elektrėnų sav. Kietaviškių progimnazijos vyresnioji socialinė pedagogė;

Lina Živulskienė, Elektrėnų sav. Kietaviškių progimnazijos pradinių klasių mokytoja metodininkė;

Aušra Taparauskienė, Elektrėnų sav. Kietaviškių progimnazijos fizinio ugdymo, dailės vyresnioji mokytoja;

Gražina Žalienė, Elektrėnų sav. Kietaviškių progimnazijos muzikos, dorinio ugdymo (tikybos), etninės kultūros vyresnioji mokytoja;

Ina Žigutienė, Elektrėnų sav. Kietaviškių progimnazijos istorijos vyresnioji mokytoja;

Nijolė Ustilienė, Elektrėnų sav. Semeliškių gimnazijos dorinio ugdymo (tikybos) vyresnioji mokytoja;

Georgijus Rancevas, Elektrėnų meno mokyklos smuiko mokytojas.

Džiaugiamės, kad Elektrėnų savivaldybės švietimo įstaigose dirba iniciatyvūs, kūrybiški, atsidavę savo pašaukimui mokytojai, skleidžiantys savo gerąją pedagoginio darbo patirtį ir vykdantys aktyvią profesinę veiklą įstaigoje, savivaldybėje, šalyje.

Sveikiname mokytojus ir dėkojame švietimo įstaigų vadovams, pateikusiems rekomendacijas skatinti ir apdovanoti savo įstaigos kandidatus.

Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vyriausioji specialistė Giedrė Ignatavičienė

Related posts