BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA  # JERONIMO LAUCIAUS PUSLAPIS XVIII DIENOS TRUMPĖJA – GYVENIMAS ILGĖJA # 2020 – 10 – 08

BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA 

JERONIMO LAUCIAUS

 XVIII

DIENOS TRUMPĖJA – GYVENIMAS ILGĖJA

JERONIMAS LAUCIUS, rašytojas pozityvistas, lektorius, leidyklos „Trys žvaigždutės“ (www.tryszvaigzdutes.lt) vadovas – linkėdamas FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės

2020 – 10 – 08

Pandemininė situacija, žinoma, varžo mūsų bendravimo galimybes, bet iš kitos pusės dabar, kaip niekad, ypač reikalinga pozityvių minčių energetika, pasidalinimas viskuo, kas galėtų sustiprinti mūsų vidines galias, paskatintų įveikti tą susidariusią negatyvią virusinę aplinką.

Kartu su organizatoriais pasitarę apsisaugojimo nuo COVID – 19 klausimais, rengiame mano energetinius seminarus, kurie ne tik vyksta, bet ir sukuria abipusį energetinį potencialą, suteikia didesnę prasmę.

Antai spalio 7-ą Lazdijų švietimo centre įvyko seminaras „Pozityvumo ir sveikatingumo energetika“ Trečiojo amžiaus universiteto klausytojams. Tai buvo nuoširdus bendravimas, kolegiškas ieškojimas praktinių principų, kurie šiandien būtų patys efektyviausi.

Teigiama, kad pozityvumas ne tik kelia nuotaiką, saugo nuo depresinių minčių, bet ir stiprina mūsų imunitetą, kurio taip reikia kovojant su koroninias virusais. Kalbėjomės apie minčių veiklumą, apie tai, kaip pasikrauti gamtos energija, kaip pasinaudoti emociniais skydais, nakties terapija, rezonanso ir kitais energetiniais principais.

Man pasirašant autografus viena seminaro dalyvė pasakė, jog tos energetinės mintys prailgino jai gyvenimą.

Dalinkimės kasdieniniame gyvenime viskuo, kas gera, kas prasminga, palaiminkime vieni kitus ir patys save.

Related posts